Zij is nu manager van broer Christoff: Lindsay maakt opmerkelijke carrière-switch

BVWie een optreden van Christoff wil boeken, moet naar zijn zus Lindsay bellen. Zij gaat vanaf nu zijn agenda beheren. De zanger zet de samenwerking met zijn manager stop, nota bene de ex van Lindsay. “Christoff wil zijn eigen keuzes maken”, legt Lindsay uit. Ze beschouwt zich nu wel niet meteen als z’n manager, maar toch zal ze het een pak drukker krijgen. Hoe ze haar rol als mama en eigen carrière wil blijven combineren met de nieuwe job, vertelt ze aan Showbitsrepoter Desna.

1 reactie

 • Katie De kegel

  3 maanden geleden
  Top proficiat
 1. ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?
  TV

  ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?

  Het geluk van rasechte ‘Gossip Girl’-fans kan niet op sinds dé Georgina Sparks haar opwachting maakt in het tweede seizoen van de reboot, die verschijnt 2 december op Streamz. Actrice Michelle Trachtenberg (37) kruipt dus opnieuw in de huid van haar personage uit 2007. Maar hoe gaat nog het met de rest van de originele cast? De ene bombardeerde tot een superster, de andere ging failliet of kwam in het oog van de storm te staan sinds de #MeToo-beweging.
 2. Frakke en Jempie passen voor nieuwe stunts in film ‘De Zonen van Van As’: “Vroeger eel dingen gedaan die we nu niet meer zouden doen”
  Play
  Showbits
  8

  Frakke en Jempie passen voor nieuwe stunts in film ‘De Zonen van Van As’: “Vroeger eel dingen gedaan die we nu niet meer zouden doen”

  Als opwarmer loopt op VTM de herhaling van de serie ‘De Zonen van Van As’, maar de fans kijken nu al reikhalzend uit naar de film rond het zotste bouwbedrijf van het land. De film komt er exact tien jaar na de start van de reeks, die na vijf seizoenen veel te snel werd stopgezet. In de film keert zelfs een legendarisch personage terug: Jempie herrijst uit de doden. Hoe ze dat geloofwaardig in het verhaal hebben verwerkt, probeert Desna te ontfutselen bij acteurs Peter Van den Eede en Carry Goossens. Bekijk het in een nieuwe Showbits. De film loopt vanaf 7 december in de zalen.