Lotte Vanwezemael, Conner Rousseau en Astrid Stockman.
Volledig scherm
PREMIUM
Lotte Vanwezemael, Conner Rousseau en Astrid Stockman. © RV / Photo News

“Ze hebben ooit 120.000 euro geboden.” Van gedragen strings tot ongewenste dickpics: zo vaak krijgen BV’s vieze berichten

BVAstrid Stockman (35), bekend van ‘De slimste mens’ en ‘Vive le vélo’, moest even slikken toen ze vorige week een raar bericht in haar mailbox vond. Getiteld: ‘Gedragen String’. Van een fan die duidelijk niet alleen haar stem bewondert, en vroeg of ze niet wat gebruikt ondergoed kon opsturen. En ze is niet de enige: ook veel andere BV’s krijgen te maken met vieze berichten. Hoe vaak krijgen ze die en hoe gaan ze ermee om? “Ik verkoop mijn ondergoed. We verdienen er goed aan.”

 1. Wanneer kies je best voor de gratis ziekteverzekering van de overheid in plaats van voor een mutualiteit?
  Spaargids.be

  Wanneer kies je best voor de gratis ziektever­ze­ke­ring van de overheid in plaats van voor een mutuali­teit?

  De wettelijke ziekteverzekering is verplicht in België. Dit systeem biedt iedereen toegang tot medische verzorging. Om van dat systeem te kunnen genieten, moet je je aansluiten bij een ziekenfonds of bij de Hulpkas voor Ziekte en Invaliditeitsverzekering (HZIV). Maar hoe bepaal je die keuze? En waarin schuilt het verschil tussen ziekenfonds en hulpkas? Spaargids.be zet het voor je op een rij.
 2. “Ook als het minder goed gaat, zijn we er voor elkaar”: The Starlings vieren eerste huwelijksverjaardag
  BV

  “Ook als het minder goed gaat, zijn we er voor elkaar”: The Starlings vieren eerste huwelijks­ver­jaar­dag

  Vrijdagavond waren ze nog de verrassing van de avond tijdens ‘Liefde Voor Muziek LIVE’ in de Lotto Arena en op zaterdagavond staan The Starlings alweer op de planken in De Panne. Tussen alle optredens door zouden Tom en Kato bijna vergeten dat ze op 24 september exact één jaar getrouwd zijn, maar niets is minder waar. Een jaar later is de liefde tussen het koppel nog altijd even groot.