Acid en Enzo Knol.
Volledig scherm
Acid en Enzo Knol. © Instagram

YouTubers Acid en Enzo Knol tonen hun ‘andere kant’: “Tijd om deze traditie terug te brengen”

BVYouTuber Acid (23) geniet momenteel van een snowboardvakantie met z'n Nederlandse collega Enzo Knol (29) in het Oostenrijkse Nassfeld. De noorderbuur houdt ervan om op reis een bijzondere traditie in ere te houden - met de billen bloot op de foto gaan. Een uitdaging die Acid uiteraard niet aan zich voorbij kon laten gaan.

3 reacties

 • emiel wouters

  2 maanden geleden
  Dat deed ik al jaren geleden in Oostenrijk in de bergen. En op al die andere wandelingen ben ik 1 keer ook zo iemand tegengekomen. Zelf boven op de kam aan het kruis keken ze er niet van op dat er iemand in zijn blootje boven kwam.
 • patrick de bock

  2 maanden geleden
  Hoort die niet eerder thuis in Geel in het ‘gesticht’ ?
 • David De Donder

  2 maanden geleden
  dat zulke mensen prijzen kunnen winnen.. ik snap de hedendaagse maatschappij niet meer.
 1. ‘Dertigers’-actrice Sofie Joan Wouters bevallen van eerste dochtertje: "Zelfs als 37-jarige voel ik mijn biologische klok niet tikken”
  PREMIUM
  BV

  ‘Dertigers’-actrice Sofie Joan Wouters bevallen van eerste dochtertje: "Zelfs als 37-jarige voel ik mijn biologi­sche klok niet tikken”

  Sofie Joan Wouters (37) heeft weinig gemeen met haar personage uit ‘Dertigers’. Waar chaoot Nele niets moet weten van traditionele relaties, is Sofie Joan net bevallen van haar eerste dochtertje. Een mirakel, want na teelbalkanker was haar vriend Frederik onvruchtbaar verklaard, vertelt ze. Een gesprek over stress voor het moederschap, tranen bij het kopen van haar appartement en de goeie band die ze heeft met de ‘Dertigers’-cast. “Het was fantastisch toen ik erachter kwam dat ik zwanger was.”
 2. Willy Sommers wilde eigenlijk geen kinderen: “Cindy was buiten mijn weten om gestopt met de pil te nemen”
  PREMIUM
  BV

  Willy Sommers wilde eigenlijk geen kinderen: “Cindy was buiten mijn weten om gestopt met de pil te nemen”

  In ‘De Wonderjaren’ duikt Siska Schoeters in de wondere wereld van het opvoeden. Samen met bekende Vlamingen en experts zoekt ze antwoorden op de vele vragen die bij ouders leven. Ook Willy Sommers (70) kwam al aan bod. Als papa van drie kinderen - Annemie (41), Luna (20) en Luka (16) – heeft hij tonnen ervaring. Of niet? Want is de zanger, door zijn drukke agenda, wel een voldoende aanwezige papa? Hij vertelt openhartig over het vaderschap aan ‘Primo’. “Ik heb spijt dat ik er niet altijd ben geweest voor de kinderen.”
 3. “Een maand geen inkomen? Part of the job”: dit is Ender Scholtens, de man die alles gedaan krijgt van de BV’s
  PREMIUM
  BV

  “Een maand geen inkomen? Part of the job”: dit is Ender Scholtens, de man die alles gedaan krijgt van de BV’s

  “Het is toch veel leuker om aan Erik Van Looy te vragen of hij slimmer is dan een baviaan dan hoe het verliep op de set van ‘Loft’?” Ender Scholtens scoort met zijn ‘Gossip Guy Podcast’ waarin hij BV’s onderwerpt aan een absurd vragenvuur. Waarom staan de BV’s te springen om bij de YouTuber, TikTokker en podcaster op de sofa te zitten? Een gesprek over zijn zotste BV-gesprekken en hoe hij omgaat met al dat succes, dat ook een keerzijde kent. “Ik had een maand lang geen inkomen.”