Willy Sommers, donderdagavond in Aalst.
Volledig scherm
PREMIUM
Willy Sommers, donderdagavond in Aalst. © Joel Hoylaerts / Photonews

Willy Sommers viert 70ste verjaardag: “De goesting houdt mij jong”

BVWilly Sommers wordt dinsdag 70 jaar, maar de leeuw is niet van plan om rustig in zijn kooi te gaan liggen. Integendeel. Uitbollen doet hij pas wanneer hij zich oud voelt, en niet wanneer de kalender zegt dat hij al vijf jaar met pensioen zou moeten zijn. Wat hem betreft, mag zijn verjaardag geruisloos passeren. “Ik heb mijn vrouw verwittigd: géén verrassingsfeestje!”

8 reacties

 • jhon xam

  2 maanden geleden
  Veel respect voor deze man
 • Norbert Corten

  2 maanden geleden
  Er is niets mis mee om ouder te worden, zolang je nog mee kan en ge je goed in je vel voelt. Het ergste aan ouder worden is dat ge gaandeweg meer en meer vrienden en familie verliest totdat het onvermijdelijk jouw beurt is. Ik voel mij ook nog jong, behalve wanneer ik in de spiegel kijk.
 • Marie Rose Van der Haeghen

  2 maanden geleden
  Happy birthday ! Onlangs nog een privé optreden gezien en het is ongelooflijk hoe jij over het podium huppelt en springt zoals een jong veulen . Chapeau Willy , leeftijd is maar een cijfer , en jij bent nog zo jong van hart en geest . Je kan zeker 20 jaar liegen over je leeftijd .
 • Hilde Weymeersch

  2 maanden geleden
  Gelukkige verjaardag. Maar vergeet toch niet dat ge al 70 zijt. Vandaag kan het goed zijn. Morgen kan het al helemaal anders zijn. Ge zijt ook maar ne mens. Willy is een levenslustige mens, maar denk nu ook niet dat ge no 20 bent.
 • stijn meuris

  2 maanden geleden
  Dat is precies wat oudere mensen zeggen "ik voel mij nog jong"
 1. Steeds meer werkgevers delen een winstpremie van zo’n 900 euro met hun werknemers: kom jij ook in aanmerking?
  Jobat

  Steeds meer werkgevers delen een winstpre­mie van zo’n 900 euro met hun werknemers: kom jij ook in aanmerking?

  De winstpremie blaast dit jaar vijf kaarsjes uit. Concreet kunnen werkgevers via deze premie hun medewerkers laten delen in de winst van het voorafgaande boekjaar. HR-dienstverlener SD Worx berekende dat in de eerste zeven maanden van 2022 meer werknemers van zo’n premie genoten dan vorig jaar. Hoe weet je of je daarvoor in aanmerking komt? En hoe werkt dat precies? Jobat.be schept duidelijkheid.
 2. Matteo Simoni voor het eerst in modeshoot met z’n vrouw: “Zo trots op Loredana”
  Play
  Showbits
  3

  Matteo Simoni voor het eerst in modeshoot met z’n vrouw: “Zo trots op Loredana”

  Acteur Matteo Simoni is zo trots op de nieuwe kledingcollectie van z’n vrouw Loredana Falone, dat ze nu voor het eerst samen een fotoshoot hebben gedaan. Bovendien is de collectie genderneutraal, waardoor ze makkelijk hemden of blazers kunnen uitwisselen. “Zo is het idee voor de ontwerpen ook ontstaan: regelmatig verdween er kleding uit mijn kast”, vertelt Matteo. Desna sprak met het koppel op de voorstelling van de collectie. Ontdek meer in een nieuwe Showbits.