Will Smith aanwezig op het huwelijk van Adil el Arbi en Loubna Khalkhali.
Volledig scherm
Will Smith aanwezig op het huwelijk van Adil el Arbi en Loubna Khalkhali. © Instagram @loubna.k

Will Smith woont trouwfeest van Adil El Arbi en Loubna Khalkhali in Tanger bij

BVZe trouwden al in 2021 voor de wet, maar dit weekend vieren Adil El Arbi (34) en Loubna Khalkhali (30) feest. Ze doen dat in Tanger, de heimat van hun familie, in het gezelschap van enkele BV’s én ook een wereldster. Niemand minder dan Will Smith (53) is aanwezig op de festiviteiten. “We zijn gezegend om jou als onze eregast te hebben”, aldus Adil.

 1. Regi koestert nieuwe hoop voor Milk Inc.-reünie: “Ik zie dat Linda eindelijk weer gelukkig is”
  PREMIUM
  BV

  Regi koestert nieuwe hoop voor Milk Inc.-reü­nie: “Ik zie dat Linda eindelijk weer gelukkig is”

  Regi heeft drukke maanden voor de boeg. Niet alleen heeft hij lastige knopen door te hakken voor zijn groots huwelijksfeest met Kristel Hubeny (34), daarnaast is hij ook in volle voorbereiding van de Regi’s Return-concerten in het Sportpaleis. Twee grote gebeurtenissen, waarrond al even grote vraagtekens zweven. Wanneer gaat hij trouwen, hoe gaat het feest eruit zien en kan hij definitief verklappen of Linda Mertens mee op het podium zal verschijnen? Regi vertelt het aan ‘Dag Allemaal’. “We hebben nog heel wat te regelen.”
 2. “Als ik kon kiezen, zou ik hetzelfde doen als vandaag: het mekka van de gastronomie in de Ardennen uitbouwen”: 10 vragen aan topchef Wout Bru
  PREMIUM

  “Als ik kon kiezen, zou ik hetzelfde doen als vandaag: het mekka van de gastrono­mie in de Ardennen uitbouwen”: 10 vragen aan topchef Wout Bru

  Voor chef Wout Bru (53) kan het jaar 2023 alvast niet meer stuk, nadat hij een ster in de wacht sleepte met zijn restaurant Le Grand Verre (*). HLN Eten sprak exclusief met de chef over de restaurants op zijn wishlist en zaken in zijn carrière die hij graag anders had aangepakt. We schotelen hem 10 vragen voor die een inkijk geven in zijn passie voor eten én hij deelt een exclusief recept. “Aan foodtrends doe ik niet mee. Fermenteren is hip , maar is dat daarom altijd lekker?”