Wendy Van Wanten en Koen Wauters.
Volledig scherm
PREMIUM
Wendy Van Wanten en Koen Wauters. © VRT/VTM - Fotomontage HLN

Wendy Van Wanten voelde vlinders voor jonge Koen Wauters: “Hij deed mijn hartje sneller slaan”

BVNu zondag krijgen we een jongere versie van Wendy Van Wanten (62) te zien in ‘De Tien Om Te Zien’. “Wij zijn begin jaren 90 samen groot geworden”, zegt Iris Vandenkerckhove, zoals Wendy echt heet. “‘Tien om te Zien’: dat was de geboorte van Wendy Van Wanten.” In weekblad ‘TV Familie’ blikt ze terug op die periode en verklapt ze dat Koen Wauters (54) haar vroeger “vlinders in de buik” gaf. 

 1. Wendy Van Wanten diep teleurgesteld na exit in ‘De Verraders’: “Wat ze achter mijn rug zeiden...”
  PREMIUM
  Showbizz

  Wendy Van Wanten diep teleurge­steld na exit in ‘De Verraders’: “Wat ze achter mijn rug zeiden...”

  Het zit er al op voor Wendy Van Wanten (62) in ‘De Verraders’. In de tweede aflevering werd ze verbannen door de groep. En dat valt haar zwaar. “Ik heb met psychologen gepraat toen ik afviel”, vertelt de zangeres over haar deelname, die absoluut niet verliep zoals ze verwacht had. Ze vertelt hoe het er aan toeging en waar het voor haar misliep. “Ik wou ervoor gaan in dit spel, maar als je geviseerd wordt...”
 2. Minder gas verbruiken deze winter? Deze vijf stappen kan je nu al zetten
  Mijnenergie

  Minder gas verbruiken deze winter? Deze vijf stappen kan je nu al zetten

  De onzekerheid rond de aardgasbevoorrading vanuit Rusland weegt sterk op de internationale energiemarkten en bijgevolg ook op jouw aardgasfactuur. Dat effect laat zich tijdens de zomer gelukkig minder voelen, maar belooft in de winter hard aan te komen. Om jouw aardgasverbruik en bijgevolg ook jouw aardgasrekening te beperken, kan je nu al de nodige stappen ondernemen. Mijnenergie.be bundelt vijf praktische tips.