Raf Van Brussel en Rani De Coninck
Volledig scherm
Raf Van Brussel en Rani De Coninck © Joe

“We zijn weer herenigd na 40 dagen radiostilte en een emotionele rollercoaster”: Rani De Coninck terug op ‘Joe’

BVIn een gezellige setting, vanuit de Oostenrijkse bergen, stond Rani De Coninck (52) vanmiddag opnieuw achter de microfoon. Na een radiopauze van 40 dagen verwelkomden de ‘Joe’-luisteraars en co-presentator Raf Van Brussel (51) haar weer met open armen.

 1. Frank Deboosere van het scherm, maar zijn legendarische snor is terug. Zo brengt weerman Bram uniek eerbetoon
  TV

  Frank Deboosere van het scherm, maar zijn legendari­sche snor is terug. Zo brengt weerman Bram uniek eerbetoon

  Weerman Bram Verbruggen brengt een origineel eerbetoon aan collega Frank Deboosere, die vandaag na 36 jaar met pensioen gaat. Een maand lang laat hij z’n snor staan om zo het weerbericht te presenteren. “Frank zijn snor is legendarisch, ook al heeft hij die niet meer sinds 1999”, vertelt Bram in ‘Goeiemorgen Morgen!’ op Radio2. “Als mensen mijn snor zien, denken ze hopelijk elke keer aan Frank.”
 2. Gilles De Coster over dé verrassing in ‘De mol’: “We zeggen altijd dat iedereen zich mag inschrijven, dus ook BV's”
  Showbits
  20

  Gilles De Coster over dé verrassing in ‘De mol’: “We zeggen altijd dat iedereen zich mag inschrij­ven, dus ook BV's”

  Het nieuwe seizoen van ‘De mol’ is gestart met een bommetje. Eindelijk weten we wie de tiende kandidaat is: acteur Matteo Simoni (35). Hij sneuvelde al meteen in de eerste aflevering. Desna checkt bij presentator Gilles De Coster waarom de makers zo graag een BV in het programma wilden. “We zeggen al jaren dat iedereen zich mag inschrijven, die belofte moesten we dan maar eens waarmaken”, vertelt hij. Bekijk zijn reactie in een nieuwe Showbits.
 1. Jan Verheyen viert zestigste verjaardag: “Mensen vonden mij arrogant, maar in Hollywood zijn de scherpe kantjes er afgevijld”
  PREMIUM
  BV

  Jan Verheyen viert zestigste verjaardag: “Mensen vonden mij arrogant, maar in Hollywood zijn de scherpe kantjes er afgevijld”

  Het is een dubbel jubileum-jaar voor Jan Verheyen: zaterdag viert hij zijn 60ste verjaardag en heeft de regisseur welgeteld 20 films op zijn naam staan. Hij beseft dan ook dat hem minder tijd rest dan hij al achter de kiezen heeft. Vanaf deze zomer drukt Verheyen daarom even op de pauzeknop. De filmregisseur vertelt openhartig aan ‘Primo’ over zijn carrière, het vaderschap en zijn sabbatjaar. “Samen met mijn vrouw Lien en dochter Anna ga ik enkele grote reizen maken.”