Warre Borgmans
Volledig scherm
PREMIUM
Warre Borgmans © Kristof Ghyselinck

Warre Borgmans reageert op frustratie Gert Verhulst na afwijzing: "Ik was de enige die in hem geloofde"

BVDat hij niet werd toegelaten op de toneelschool, bleek de grootste teleurstelling uit het professionele leven van Gert Verhulst (54). “Ik heb het Warre Borgmans, die in de jury zat, lang kwalijk genomen”, klonk het in Dag Allemaal. Borgmans (66) geeft er nu zijn kant van het verhaal. Hij vertelt waarop de jury Verhulst afkeurde, hoe die daarop reageerde en wat hij nu over de ‘Tafel van Vier’-presentator denkt. “Toen Gert het verdict hoorde, is hij enorm kwaad geworden.”

13 reacties

 • Peter Buyck

  2 maanden geleden
  Tja begrijpelijk dat men streng is bij een grote interesse. Als er 100 kandidaten zijn voor 10 plaatsen... dan is de selectiejury streng als er veel kandidaten in aanmerking komen voor die 'top tien'
 • Frank Slaets

  2 maanden geleden
  Dat hij kwaad werd toont aan dat hij gedreven was en is. Mooi. Dat natrappen is niet echt een mooie eigenschap, Warre. Fijne dag.
 • Karel van Velzeke

  2 maanden geleden
  gelukkig voor Gert werd hij niet toegelaten,hij zou nooit gestaan hebben waar hij nu staat .
 • Didi Bellens

  2 maanden geleden
  So what! Hij dacht zeker dat hij beter was dan iedereen Gertje? Pech als hij voor 1x in zijn leven harder wordt aangepakt. Maar dat hij daarover blijft zagen en klagen, pffffff
 • Amber Habex

  2 maanden geleden
  Erwin, een jury zegt eerst hun beslissing en licht dan toe, hoe ik het uit dit interview opmaak heeft Gert niet op die toelichting gewacht.
 1. Hugo brengt eerste huwelijksverjaardag zonder Nicole door: “Ik ga nooit meer ‘Goeiemorgen, morgen’ zingen”
  BV
  14

  Hugo brengt eerste huwelijks­ver­jaar­dag zonder Nicole door: “Ik ga nooit meer ‘Goeiemor­gen, morgen’ zingen”

  Een maand na het overlijden van ‘zijn’ Nicole is Hugo Sigal (75) nog steeds een gebroken man. Dat vertelt hij in een emotioneel interview met ‘Gazet van Antwerpen’. Op 1 december vierden Nicole en Hugo normaal hun huwelijksverjaardag, maar voor vreugde is het nog te vroeg. Al blijft Hugo strijdvaardig: “Nicole zei zo vaak dat ik moest doorzetten als zij er niet meer was.”