Waarom Klaasje Meijer K3 verliet: “Je krijgt gewoon een rolomschrijving”

BV“Na vijf prachtige jaren heb ik besloten om afscheid te nemen van K3”, zei Klaasje Meijer (27) begin 2021. De blonde van K3 stopte ermee, en dat was een weloverwogen keuze. In ‘Waarheid, durven of doen’ op VTM praat de Nederlandse openhartig over de keuze om de populaire meidengroep te verlaten.

14 reacties

 • Leen Demeyer

  1 maand geleden
  Dat wist je toch op voorhand?
 • henri agten

  1 maand geleden
  Er is er maar énen die daarvan heeeeeel rijk van wordt en dat is Gertje.
 • glenn wouters

  1 maand geleden
  De baas zegt zeker wat je moet doen, en dat is haar probleem niet. Maar mijn baas heeft nooit gezegd dat ik grappig naïef en moet zijn en gekke dingen moet doen. En dat deed haar baas wel, en daar wringt het schoentje. Ik snap haar volledig. Maar slim dat jullie zijn wist je natuurlijk op dag 1 dat je voor je baas begon wat je baas van je verwachtte en hoe je je kon gedragen.
 • Nestor simons

  1 maand geleden
  Tja de baas beslist wat je doet , hij betaald je er ook rijkelijk voor
 • Cris Verwilligen

  1 maand geleden
  Zoals ik het lees: de juiste beslissing. Het is niet omdat de baas zegt dat je iemand anders moet zijn dan je bent, dat je dat moet zijn. Je kan de grootste dwarsligger aller tijden zijn, maar denk je dat je baas je probeert te veranderen als je je werk perfect doet? Over je persoonlijkheid gaat je baas niet. Je bent wie je bent. En eigen baas? Is nog erger: je klanten zijn je baas. Als je geen plezier meer hebt in je werk, dan zoek je maar iets anders. Maar dat had ze wel kunnen weten.