Nicolas Geniets en Chayenne Van Aarle.
Volledig scherm
PREMIUM
Nicolas Geniets en Chayenne Van Aarle. © VTM/BELGA

Vriend van Chayenne Van Aarle beleefde bange momenten: “Toen ik die wagen zag, had ik even geen hoop meer”

BV“Een halfuur eerder zaten we nog te lachen. Maar toen ging plots mijn telefoon. Mijn hart stond stil.” Nicolas Geniets (44) is sinds kort de nieuwe vriend van Miss België Chayenne Van Aarle (23), maar vreesde na haar horrorcrash enkele uren lang dat hun prille liefdesgeluk voorgoed voorbij was. “Toen ik die wagen zag, had ik even geen hoop meer.”

 1. KIJK. Véronique - Mummie - De Kock waagde zich tijdens Miss België-finale al aan ‘Without you’ van Mariah Carey
  BV
  8

  KIJK. Véronique - Mummie - De Kock waagde zich tijdens Miss Bel­gië-finale al aan ‘Without you’ van Mariah Carey

  Véronique De Kock (45) heeft zich in de afgelopen weken meer dan één keer bewezen in ‘The Masked Singer’, maar het was zeker niet de eerste keer dat onze favoriete Mummie met een microfoon in haar handen op het podium stond. Tijdens de finale van Miss België in 1995, die ze uiteindelijk won, waagde ze zich al eens aan ‘Without you’ van Mariah Carey. Al klonk de brunette destijds heel wat minder toonvast... “Die beelden achtervolgen mij al bijna dertig jaar.”
 2. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
  Tweakers

  Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

  De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.
 1. Daan Stuyven moest afscheid nemen van zijn vader én zus: “Ik heb spijt over dingen die ik heb verknoeid”
  PREMIUM
  BV

  Daan Stuyven moest afscheid nemen van zijn vader én zus: “Ik heb spijt over dingen die ik heb verknoeid”

  “Van papa mocht ik nooit zingen over mijn eigen pijn.” En toch is dat wat Daan Stuyven (53) nu doet op z’n nieuwe album ‘The Ride’. De zanger verloor afgelopen jaar zowel zijn vader én zijn zus. “Ik maakte deze plaat om alles achter mij te laten”, verzekert hij in ‘PRIMO’. Een gesprek over het afscheid van z’n geliefden, het vaderschap en de veranderingen die hij onderging. “Ik heb nuchter leren optreden. Ik kan dat glas nu wel laten staan.”
 2. Red Bull domineert, Alonso scoort stevig: de eerste speeldag van de Gouden Formule 1 onder de loep genomen
  Gouden Formule 1
  6

  Red Bull domineert, Alonso scoort stevig: de eerste speeldag van de Gouden Formule 1 onder de loep genomen

  Max Verstappen strandde in de GP van Saudi-Arabië na een knappe inhaalrace op de tweede plaats. Enkel ploegmaat Sergio Pérez bleef uit zijn greep. Had jij dit voorspeld? Ga dan nu aan de slag voor de volgende GP in Australië en de rest van het seizoen: met de Gouden Formule 1 kan jij immers het beste raceteam samenstellen en zo kans maken op de hoofdprijs van maar liefst 4.000 euro.