RV
Volledig scherm
PREMIUM
© RV

Vlaming Tom Sys volgt prestigieuze acteeropleiding in Hollywood: "In New York woonde ik in een veredelde bezemkast"

BVDe concurrentie is moordend, maar Vlaming Tom Sys (20) is vastbesloten om z’n ‘American Dream’ waar te maken en een carrière als Hollywoodacteur uit te bouwen. Zijn acteeropleiding in de Verenigde Staten - waar hij in de voetsporen treedt van onder meer Robert De Niro en Al Pacino - is alvast een stap in de goede richting. “Die beurs geven ze alleen wanneer ze écht iets in je zien”, vertelt hij in Dag Allemaal, in een gesprek over de weinig glamoureuze kanten van het bestaan als acteur en z’n ambitieuze toekomstplannen. “Een overlevingsjob in een koffiebar aannemen, is de grootste fout die je kan maken.”

0 reacties

 1. ‘Roddelkoningin’ Yvonne Coldeweijer deelt rechtzetting over André Hazes, maar “gaat gewoon door”
  Showbizz

  ‘Roddelko­nin­gin’ Yvonne Coldeweij­er deelt rechtzet­ting over André Hazes, maar “gaat gewoon door”

  Yvonne Coldeweijer (36), de vrouw achter het Nederlandse juicekanaal ‘Life of Yvonne’, heeft een rectificatie geplaatst over haar video waarin zij beweert dat Rachel Hazes een privébrief van haar zoon André Hazes aan haar zou hebben gelekt. Dat doet Coldeweijer als gevolg van de uitspraak van de rechtbank van Amsterdam, die maandag besloot dat de vlogger moet rectificeren.
 1. Nieuwe single van Natalia is ode aan haar verloofde: “Je hebt mijn hart geheeld”
  PREMIUM
  Muziek
  4

  Nieuwe single van Natalia is ode aan haar verloofde: “Je hebt mijn hart geheeld”

  Zes jaar na haar laatste plaat ‘The sound of me’ - en twintig jaar na haar doorbraak dankzij ‘Idool 2003' - komt Natalia (42) met nieuwe muziek op de proppen. Het romantische ‘When You Came By’ is een ode aan de liefde, en aan haar verloofde Frederik Binst, met wie ze een koppel vormt sinds 2018. De zangeres vertelt waarom haar fans zo lang op nieuw werk moesten wachten en vertelt ze over de pittige periode die ze achter de rug heeft. “En toch vertoont m’n leven nu meer balans dan pakweg zes jaar geleden.”