Christoff, Bart Kaëll, de Romeo's en Yves Segers
Volledig scherm
PREMIUM
Christoff, Bart Kaëll, de Romeo's en Yves Segers © VTM/RV/Kristof Ghyselinck/Claudia Van den Houte

Vlaamse zangers nemen afstand van hun fans: “Een vorm van wederzijds respect”

BV“De voorbije twee jaar zijn een emotionele rollercoaster geweest: concerten organiseren, afzeggen, weer inplannen, weer afzeggen... Dus nu pakken we alles mee wat we kunnen”, zegt Christoff (46) aan ‘Dag Allemaal’. Toch is het niet zoals voorheen. Uit voorzichtigheid trekt hij de handrem wat aan, en dan meer bepaald in de omgang met zijn fans. En hij is niet alleen: artiesten als Bart Kaëll en Luc Steeno volgen hem daarin. “Fans die mij een knuffel geven, dat maakt me bang, geef ik eerlijk toe.”

4 reacties

 • Hilde Weymeersch

  1 maand geleden
  Blijf dan ook weg van de zalen en de optredens. Maar ja als ze geld geroken hebben.En de fans heb je toch nodig. En nu ineens niet meer.
 • Hilde Weymeersch

  1 maand geleden
  jullie hebben je fans wel nodig. En blijf dan ook weg van optredens. Zoals tien om te zien en dergerlijke. Want daar is al veel volk. En als ik het goed heb begrepen. Buiten kan je het ook oplopen. En in de zalen dan. Maar ja, het geld dat dikbetaalde jobke, dat willen jullie wel, daar neem je geen afstand van.
 • Cris Verwilligen

  2 maanden geleden
  OK, dubbel gevoel. Langs de ene kant, zij bepalen de grenzen van omgaan met hun fans, niets op tegen. Maar ze zeggen ook dat hun manier ingegeven is door angst, maar denken dat ze daarmee respect tonen aan hun fans. Wat heeft respect te maken met angst? Angst breekt juist respect af. Maar is te begrijpen, hun keuze.
 • DANNY WITTEVRONGEL

  2 maanden geleden
  Denk dat het omgekeerde ook waar is.