Jan V.H.
Volledig scherm
Jan V.H. © Photonews

Veroordeelde acteur Jan V.H. verscheen per ongeluk weer op het scherm

BVJan V.H. (52), de Vlaamse acteur die bekend is van verschillende kinderprogramma’s, verscheen vrijdag in ‘De kotmadam’ op VTM. Dat gebeurde ondanks zijn veroordeling van vier jaar met uitstel voor het bezit en verspreiden van kinderporno en voor de aanranding van een veertienjarige. “De aflevering is helaas tussen de mazen van het net geglipt.”

2 reacties

 • nicky vandee

  4 maanden geleden
  Zulke vetzakken altijd met uitstel, maw ze komen er mee weg
 • Guido Verlinden

  4 maanden geleden
  Als ik het goed begrijp doet vtm daar aan mee .
 1. Frakke en Jempie passen voor nieuwe stunts in film ‘De Zonen van Van As’: “Veel dingen gedaan die we nu niet meer zouden doen”
  Play
  Showbits
  4

  Frakke en Jempie passen voor nieuwe stunts in film ‘De Zonen van Van As’: “Veel dingen gedaan die we nu niet meer zouden doen”

  Als opwarmer loopt op VTM de herhaling de serie ‘De Zonen van Van As’, maar de fans kijken nu al reikhalzend uit naar de film rond het zotste bouwbedrijf van het land. De film komt er exact tien jaar na de start van de reeks, die na vijf seizoenen veel te snel werd stopgezet. In de film keert zelfs een legendarisch personage terug: Jempi herrijst uit de doden. Hoe ze dat geloofwaardig in het verhaal hebben verwerkt, probeert Desna te ontfutselen bij acteurs Peter Van den Eede en Carry Goossens. Bekijk het in een nieuwe Showbits. De film loopt vanaf 7 december in de zalen.
 2. Dé druppel te veel? “André Hazes verbreekt definitief het contact met zijn moeder Rachel”
  BV
  2

  Dé druppel te veel? “André Hazes verbreekt definitief het contact met zijn moeder Rachel”

  Zit er (opnieuw) een haar in de boter tussen André Hazes (28) en zijn moeder Rachel (52)? Volgens roddelkoningin Yvonne Coldeweijer (35) verbrak André deze keer definitief het contact. Een heftige brief die hij ooit naar zijn ex-vriendin Sarah van Soelen (27) schreef, zou daar alles mee te maken hebben. Die belandde namelijk door zijn eigen moeder in de brievenbus van Yvonne. “Monique manipuleerde mij dusdanig dat ik bijna vier jaar niet met mijn moeder en zus sprak, dat ik op een veel te jonge leeftijd vader werd, terwijl ik zelf nog een kind was.”