Vera, de weduwe van boer Charel, voor de gerenoveerde hoeve: ooit de vuilste hoeve van Vlaanderen, nu een pareltje.
Volledig scherm
PREMIUM
Vera, de weduwe van boer Charel, voor de gerenoveerde hoeve: ooit de vuilste hoeve van Vlaanderen, nu een pareltje. © Foto JSA

Vera, de weduwe van boer Charel, heeft problemen met z’n boerderij: “Er zouden hier ‘malafide praktijken’ plaatsvinden”

BVAls levensgezel van boer Charel was Vera Schouppe (59) jarenlang kop van Jut. Een veroordeling in een drugszaak besmeurde haar reputatie nog meer. Maar nu wil ze de pagina omdraaien, al lukt dat niet volledig. Haar plannen met de boerderij worden gedwarsboomd, zo zegt ze in ‘Dag Allemaal’. Ze vertelt in detail over de problemen, haar relatie met Charel en hoe de band nu is met haar zonen, die de boerderij als distributiecentrum gebruikten. “Ze hebben het mij wel kwalijk genomen dat ik hun drugszaakjes aan het licht bracht.”

2 reacties

 • Bart Dekort

  3 maanden geleden
  Doordat de fysieke en psychologische kwaliteiten van zowel mannen als vrouwen afnemen, wordt het opbouwen van een relatie steeds moeilijker. Door vrouwen als deze, die er steeds meer lijken te zijn, ben ik blij dat ik solitair door het leven wandel. Er lijkt een serieuze degeneratie van onze soort aan de gang.
 • Guido Allegaert

  3 maanden geleden
  Vera, Reageert een overheid niet, of is de beslistermijn verlopen? Dan geldt bij een aantal vergunningen de lex silencio positivo (lsp). Dit betekent dat u de vergunning automatisch krijgt (van rechtswege). U leest op de ontvangstbevestiging van uw vergunningaanvraag of de lsp geldt.
 1. “Je droom komt uit”: K3'tjes Marthe en Julia door het dak nadat Hanne geslacht van baby aankondigt
  Play
  TV

  “Je droom komt uit”: K3'tjes Marthe en Julia door het dak nadat Hanne geslacht van baby aankondigt

  Zaterdagavond klinkt er luid gegil vanuit de loge van K3'tjes Hanne, Marthe en Julia. In de tweede aflevering van ‘K3, één jaar later’ besluit Hanne om de meiden te verrassen met een gender reveal. “Het wordt tijd dat jullie weten wat het wordt”, klinkt het vol spanning. Hanne heeft party poppers meegenomen met daarin roze of blauwe confetti. Al willen die niet meteen ontploffen. Wanneer duidelijk wordt of Hannes baby een jongen of een meisje wordt gaan tanties Marthe en Julia helemaal door het dak. “Je droom komt uit!”, klinkt het enthousiast bij Marthe.
 2. Achter de schermen: zijn Jens Dendoncker en Julie Van den Steen ook in het echt ‘Even goede vrienden’?
  Play
  Showbits
  1

  Achter de schermen: zijn Jens Dendoncker en Julie Van den Steen ook in het echt ‘Even goede vrienden’?

  Hoe gaat het er achter de schermen aan toe tijdens opnames van de dagelijkse quiz? En klinkt het echt zo goed tussen Jens Dendoncker en Julie Van den Steen. Om antwoorden op die vragen te krijgen trekt Desna naar de set van ‘Even goede vrienden’. Voor Jens al het derde programma dit najaar, naast ‘The Masked Singer’ en het nieuwe ‘Wie zoekt die wint’. “Best heftig”, geeft hij toe. Bekijk het in een nieuwe Showbits.
 3. Spotgoedkope telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaarskortingen (en zo interessant zijn ze écht)
  Mijntelco

  Spotgoedko­pe telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaars­kor­tin­gen (en zo interes­sant zijn ze écht)

  We bevinden ons in de laatste weken van 2022 en dat betekent dat er interessante kortingen te scoren zijn bij de telecomproviders, onder meer op abonnementen en smartphones. Vanaf Black Friday tot na het einde van het jaar loont het de moeite om een kijkje te nemen. Mijntelco.be ging op zoek naar de strafste deals en vertelt je waar je best rekening mee houdt.