Goedele en Fabrizio stellen partners voor.
Volledig scherm
Goedele en Fabrizio stellen partners voor. © Joël Hoylaerts/Kristof Ghyselinck

Veel nieuwe liefde in de Zillion: Goedele Liekens en Fabrizio stellen partners voor

BVVeel onstuimige feestgangers op de première van ‘Zillion’, deze week, maar wie goed oplette zag ook vele tortelduifjes op de rode loper.

6 reacties

 • Mario Adams

  3 maanden geleden
  Iedereen wil de 'nineties' (her)beleven, zelfs diegenen die ze toen niet meegemaakt hebben. Het was idd een 'magische' en ongeëvenaarde tijd voor het uitgaansleven. Ik was twintiger en heb er met volle teugen - misschien een beetje té veel - van genoten. Maar in de Zillion ben ik nooit geweest. Meestal Carré, Bell's Café, Krypton, en nog een paar andere. Maar voor mij was Carré de top.
 • Micael Mertens

  3 maanden geleden
  Als je er vroeger niet geweest bent heb het mogen meemaken zal je de vibe nooit voelen zeker de jongere generatie degene die erover vertellen en er die tijd nie waren idd zilion experts ? de bocachi was ook een vibe appart geef mij deze tijd maar terug ben blij dat ik part of the game was
 • Stroobants Alexander

  3 maanden geleden
  Fabrizio met een nieuwe vlam, zou zijn nu denken dat het voor de rest van haar leven is ?
 • jean Paul Leyman

  3 maanden geleden
  Het was beter dan de top !!!! alleen maar als je er was en meegeleefd hebt. Zijn geen woorden voor.
 • Juliette Francois

  3 maanden geleden
  Marketing of niet. Elke BV heeft zich nu zo uitdrukkelijk opgedrongen dat de hype weldra een uitgemolken koe is. Ook grappig ;oftewel waren ze ten tijde van nog niet uit de pampers oftewel zaten ze zelf middenin de pampers met hun kroost maar allemaal zijn ze Zillion experts met ruige, stoere verhalen. Als het zo doorgaat zal het marketingplan duchtig falen, uiteindelijk is het de film die moet opbrengen.