Marc Coucke in z'n speeltuin in de Ardennen: Durbuy.
Volledig scherm
PREMIUM
Marc Coucke in z'n speeltuin in de Ardennen: Durbuy. © © Bart Leye

Veel fun, maar ook heel wat kopzorgen: dit is de volledige miljoenenspeeltuin van Marc Coucke

BVDe investeringsdrang van Marc Coucke (57) is niet af te remmen. Bijna een miljard euro pompte hij in de meest diverse bedrijven, van luxehotels over padelterreinen tot studentenkoten en RSC Anderlecht. Enorme winsten leveren die investeringen voorlopig niet op, maar dat lijkt de excentrieke zakenman amper te deren. ‘Dag Allemaal’ lijst alle bezittingen op, waarbij meer dan eens gegokt en gehoopt wordt. 

15 reacties

 • christine kluskens

  3 maanden geleden
  Respect voor al wie op eigen kracht dingen bereiken in het leven. Ook een hart voor de plaatselijke economie. Chappeau voor Marc.
 • Linda Wellekens

  3 maanden geleden
  En maakt hem dat dan gelukkig ?
 • Gerrit Teeuwen

  3 maanden geleden
  Een zakenman met het hart op de juiste plaats, investeert tenminste in België. Zo'n mensen houden de economie recht, niet de politiekers of de immigranten.
 • katja goethals

  3 maanden geleden
  Rijke maar vermoeiende man. Leef daar eens met samen, nooit genoeg.
 • Hugo hofmans

  3 maanden geleden
  Binnenkort wordt Durbuy overspoelt door rijke Russen. Collega's oligarchen van Coucke. En wij, het gewoon volk, mogen al blij zijn dat we ons in oktober misschien (héél misschien) nog kunnen verwarmen. Wij, als gewoon werkende mensen, moet gewoon voor alles opdraaien. Wij kunnen die sanctie niet langer aan !
 1. Krijg tot 50 procent van je verbouwfacturen terugbetaald via de nieuwe Mijn VerbouwPremie
  Livios

  Krijg tot 50 procent van je verbouwfac­tu­ren terugbe­taald via de nieuwe Mijn VerbouwPre­mie

  Vanaf 1 oktober 2022 kan je de Mijn VerbouwPremie aanvragen. Die nieuwe premie omvat verschillende oudere premies voor renovaties en energiebesparende ingrepen. Voor welke werken kan je de nieuwe Mijn VerbouwPremie precies aanvragen? Hoeveel krijg je terugbetaald? En hoe werkt het systeem precies? Bouwsite Livios.be zocht het uit. Energetisch renoveren blijft immers dé manier om je energieprijzen zoveel mogelijk te beperken.
 2. Budget voor sigaretten beleggen in plaats van oproken? Dat levert je na 30 jaar ruim 100.000 euro op
  Spaargids.be

  Budget voor sigaretten beleggen in plaats van oproken? Dat levert je na 30 jaar ruim 100.000 euro op

  Stoppen met roken biedt niet alleen voordelen voor je gezondheid, het is ook een opsteker voor je portemonnee. Je bespaart op de kostprijs van sigaretten en behaalt met je niet-uitgegeven centen mogelijk een mooi beleggings- en spaarrendement. Bovendien dwing je bij de bank een goedkopere schuldsaldoverzekering af. Spaargids.be rekent uit hoeveel geld stoppen met roken je precies kan opleveren.