Rick Brandsteder
Volledig scherm
PREMIUM
Rick Brandsteder © Brunopress

Vechtpartijen en stomdronken vertoningen: ‘Temptation Island’-host Rick Brandsteder heeft al heel wat op zijn kerfstok

BV“Hij werkt aan zichzelf”, klinkt het vanuit Rick Brandsteders (38) management. De ‘Temptation Island’-presentator verblijft momenteel in een afkickkliniek, al blijft de reden daarvan voorlopig mysterieus. Wel weten we dat de Nederlander een veelbesproken en turbulent verleden achter de rug heeft. Van talloze vechtpartijen, ongewenste aanrakingen tot dronken verschijningen: de pers (én roddelkanalen) smeerden het maar al te graag uit.

0 reacties

 1. Na vijf weken zijn ‘Temptation Island’-ster Megan en haar Dennis al verloofd: “Ik heb haar een en ander uitgelegd qua boekhouding”
  PREMIUM
  BV

  Na vijf weken zijn ‘Temptation Is­land’-ster Megan en haar Dennis al verloofd: “Ik heb haar een en ander uitgelegd qua boekhou­ding”

  Ze verraste iedereen. Eerst met haar (vermeende) belastingontduiking, vervolgens met haar nieuwe vriend en - amper vijf weken later - met haar verloving. Het leven van ‘Temptation Island’-deelneemster Megan Desaever zit op kruissnelheid, met dank aan haar Nederlandse lover Dennis Roos. Waarom het zo hard gaat tussen beiden, hoe ze elkaar vonden en vooral: waarom Megan na een blitzromance instemde met een huwelijk, wordt nu duidelijk. Het verhaal van liefde met een grote L, een aanzoek in Dubai én een potentieel financieel masterplan. “Onze ouders waren een beetje in shock.”
 2. 10 jaar geleden startte 'Foute Vrienden’: hoe gaat het nu nog met Thomas Smith en Begijn Le Bleu
  Showbits
  3

  10 jaar geleden startte 'Foute Vrienden’: hoe gaat het nu nog met Thomas Smith en Begijn Le Bleu

  Exact tien jaar geleden kwam de eerste aflevering van ‘Foute Vrienden’ op tv. De vier presentatoren daagden elkaar uit om zo politiek incorrect mogelijk uit de hoek te komen terwijl de verborgen camera draait. Voor de gelegenheid brengt Desna twee van hen opnieuw samen: Thomas Smith en Begijn Le Bleu. Wat doen ze nu en zou de humor van ‘Foute Vrienden’ in de huidige tijdsgeest nog wel kunnen? Bekijk de mini-reünie in een nieuwe Showbits.
 1. Hobbykamer of extra opslagruimte maken van je zolder? Op deze vijf punten moet je letten
  Livios

  Hobbykamer of extra opslagruim­te maken van je zolder? Op deze vijf punten moet je letten

  Kan je wel wat meer ruimte gebruiken in huis? Vooraleer je denkt aan het toevoegen van een extra volume, kijk je best eerst eens naar je zolder. De ruimte onder het dak wordt vaak onderbenut, terwijl ze interessante mogelijkheden kan bieden. Maar vooraleer je je zolder omvormt tot een woonruimte, moet je jezelf eerst enkele belangrijke vragen stellen. Bouwsite Livios lijst ze voor je op.