Vandaag is Laura Govaerts één van de populairste MNM-gezichten, terwijl ze enkele jaren geleden nog sprookjesfee op Tomorrowland was.
Volledig scherm
PREMIUM
Vandaag is Laura Govaerts één van de populairste MNM-gezichten, terwijl ze enkele jaren geleden nog sprookjesfee op Tomorrowland was. © Patrick De Roo

Van Tomorrowland-fee tot dj bij MNM: het ‘sprookjesleven’ van Laura Govaerts. “Alles lijkt me te overkomen”

BVVan TML-fee naar MNM-dj: Laura Govaerts (28) deed het destijds van het ene jaar op het andere. Of beter: het ‘overkwam’ haar. Vijf jaar later is ze de vaste avondblok-stem bij MNM en zette ze haar eerste tv-stappen in ‘Vlaanderen Vakantieland’. Kennismaking met een rijzende ster, ook letterlijk. “Ja, ik ben groter dan m’n vriend.”

0 reacties

  1. Een ongeval door de laaghangende zon: wie is aansprakelijk bij een kop-staartbotsing?
    Independer

    Een ongeval door de laaghangen­de zon: wie is aansprake­lijk bij een kop-staartbot­sing?

    Het is je ongetwijfeld al opgevallen tijdens het autorijden: de zon hangt tegenwoordig een pak lager dan tijdens de zomerperiode. Dat vermindert bij momenten serieus de zichtbaarheid van de weg. Koppel dit aan het drukke spitsverkeer en het risico op een kop-staartbotsing in de file is nu een stuk hoger. Ben jij betrokken bij zo'n ongeval? Dan is het soms lastig te bepalen wie er aansprakelijk is voor de schade. Independer.be zet daarom 4 mogelijke kop-staartbotsingen op een rij.