Tomas De Soete
Volledig scherm
Tomas De Soete © Vrt

Tomas De Soete weg bij VRT, maar al “in verregaande onderhandelingen” bij radiozender Willy

BVOok Tomas De Soete (46) werkt niet langer voor de openbare omroep. Dat nieuws werd bevestigd aan onze redactie. Volgens verschillende bronnen zou de radiostem inmiddels al een nieuwe job bij DPG Media-zender Willy in overweging nemen.

3 reacties

 • Ria Lenaerts

  2 maanden geleden
  De ALLERBESTE radiostem en radiomaker! Ik zal luisteren, zender maakt niet uit! 🍀
 • Peter Cornelissen

  2 maanden geleden
  Één van de beste stemmen van StuBru. Zou een goed aanwinst zijn voor Willy.
 • Jörgen Pinoy

  2 maanden geleden
  Spijtig , wel een goeie kerel die de Soete….
 1. Vuurdoop voor kersverse radiostem Kim Van Oncen zit erop: “Als het al eens misloopt, hoop ik dat de mensen ons dat vergeven”
  BV
  13

  Vuurdoop voor kersverse radiostem Kim Van Oncen zit erop: “Als het al eens misloopt, hoop ik dat de mensen ons dat vergeven”

  De kop is eraf. Peter Van de Veire en Kim Van Oncen wensten Vlaanderen maandag voor het eerst een ‘Goeiemorgen Morgen’ op Radio2. Daarmee lijkt de agenda van Kim dubbel en dik gevuld. Acteren, een supermarkt runnen, de ochtendshow én mama zijn van twee kinderen: ze houdt heel wat ballen in de lucht. Toch spreekt ze van vrijheid en een ontspannen gevoel. Zo beleefde ze haar eerste week als radiopresentatrice. “Ik heb niet het gevoel dat ik veel harder moet werken dan een gemiddelde werkende Vlaming.”
 2. ‘Temptation'-Pommeline geeft bodyshamers lik op stuk: “Ik voel me goed en ben gezond”
  BV

  ‘Temptati­on'-Pommeline geeft bodysha­mers lik op stuk: “Ik voel me goed en ben gezond”

  Pommeline Tillière (28) - bekend van haar deelname aan ‘Temptation Island’ in 2017 - deelde onlangs een lingeriefoto van zichzelf op Instagram. Maar daar kreeg ze heel wat negatieve reacties op van bodyshamers. Op sociale media dient ze die mensen nu van antwoord: “Ik zit er dus niets mee in dat mensen me dik noemen. Ik hou van het leven, ik hou van eten. Af en toe mag je eens ongezond eten. Je leeft maar één keer.” Maar ze reageert niet alleen verbaal. Zo post Pommeline ook een filmpje waarin te zien is hoe ze wellustig op een hamburger kauwt: “Mjam, heerlijk”, smakt ze in bovenstaande video.