Simonne Keymeulen
Volledig scherm
PREMIUM
Simonne Keymeulen © Dieter Bacquaert

Tien jaar na de dood van Odilon Mortier, rouwt z’n weduwe Simonne nog steeds: “Ik kijk nog elke dag naar ‘De Kotmadam’ om zijn stem te horen”

BVTien jaar geleden overleed Odilon Mortier, maar de acteur verschijnt nog dagelijks op tv in herhalingen van ‘De Kotmadam’. Z’n weduwe, Simonne Keymeulen (89), vindt er troost in. “Hem zien, dat doet me niks, maar z’n stem horen... Da’s iets anders”, vertelt ze aan Dag Allemaal. Ze blikt terug op de man die Odilon was, als vader en als echtgenoot. “Hij was een vrije vogel en ik gunde hem z’n vrijheid. Hij kwam soms dagen niet naar huis. Daar ruzie over maken? Nee, dat deed ik niet.”

15 reacties

 • Dirk Gosselin

  1 maand geleden
  De oudere afleveringen met Odilon waren inderdaad beter. Ik geniet elke dag van van de heruitzendingen. Mevrouw Mortier lijkt mij zo'n lieve, zorgzame dame
 • Anne JACOBS

  1 maand geleden
  Oh, zo lief!
 • Eveline Van den Hout

  1 maand geleden
  "Hij was een vrije vogel en ik gunde hem z’n vrijheid. Hij kwam soms dagen niet naar huis". Awel, zo een man zou ik nu niet moeten hebben. Waar zat die dan ? Bij een ander ? En dan daarvoor 10 jaar treuren ? NO WAY.
 • frans Venloo

  2 maanden geleden
  Echte liefde vergeet men nooit veel geluk nog
 • Frederic Haidon

  2 maanden geleden
  respect top acteur levensgenieter,en zoals ze zeggen achter iedere sterke man staat nog een sterkere vrouw en dat ben jij simonne ,en blijf zolang mogelijk thuis ,blijf weg uit dat rusthuis.