Tia Hellebaut over haar moeilijke jeugd: “Ik moest altijd de kledij van mijn broer dragen”

BVMen kent haar als zegevierend kampioene, maar meerkampatlete Tia Hellebaut (44) had het vroeger thuis helemaal niet breed. Door onder meer haar verhaal te delen, steunt ze de actie ‘Pakje van je hart’. Dat is een show van radiozender Joe, waarbij men probeert om samen zo veel mogelijk kinderen gelukkig te maken met een fijn kerstcadeau.

 1. “Ik heb een paar weken met concrete plannen rondgelopen”: Guy Swinnen openhartig over diepe depressie
  PREMIUM
  BV

  “Ik heb een paar weken met concrete plannen rondgelo­pen”: Guy Swinnen openhartig over diepe depressie

  “Ik moest helemaal terug opnieuw beginnen.” Guy Swinnen (62) was jarenlang frontman van de Belgische rockgroep The Scabs. Maar toen de band in 1997 uit elkaar ging als het gevolg muzikale verschillen, drugsproblematiek en de druk van een nieuwe generatie, verdween de grond onder Guys voeten. In ‘De laatste 100 dagen' vertelt hij aan Luk Alloo over die donkere periode: “Ik heb in die periode zeer onverantwoorde dingen gedaan. En mijn kinderen wisten van niets.”
 1. Ben Segers over z'n scheiding: “Dat telefoontje kwam hard aan bij m’n ouders”
  PREMIUM
  BV
  3

  Ben Segers over z'n scheiding: “Dat telefoon­tje kwam hard aan bij m’n ouders”

  Ben Segers (48) is al jaren één van Vlaanderens meest gevierde acteurs, maar er was een tijd dat hij ervan droomde om pastoor te worden. “Het geloof is lang een houvast voor me geweest”, vertelt hij in ‘Primo’. Voor de gelegenheid staat de acteur daarom stil bij de tien geboden. Een uitgebreid gesprek over de relatie met z'n kinderen, de goeie band met z'n ex-vrouw en de bezorgdheid over z'n ouders. “Als overspel systematisch gebeurt, is dat onkuis, maar als het eenmalig is? Dan moet je daar als koppel in gesprek kunnen over gaan.”
 2. 1+1 actie: schrijf voor de start van het WK veldrijden een Gouden Cross-ploeg in en krijg er een gratis team bij
  Gouden Cross

  1+1 actie: schrijf voor de start van het WK veldrijden een Gouden Cross-ploeg in en krijg er een gratis team bij

  Komend weekend vindt de apotheose van het veldritseizoen plaats. In het Nederlandse Hoogerheide strijden de renners om de felbegeerde regenboogtrui. Met de Gouden Cross kan je jouw eigen droomploeg samenstellen en zo prachtige prijzen scoren. Schrijf je voor de start van de wedstrijd bij de beloften (zaterdag 4 februari om 13 uur, red.) een ploeg in, krijg je er zelfs een gratis team bij.