Tine Priem
Volledig scherm
Tine Priem © Instagram/VRT

‘Thuis’-actrice Tine Priem getuigt voor het eerst over burn-out: “Volledig uitgeput, zowel mentaal als fysiek”

BVActrice Tine Priem (34) - bekend van haar rol als Tamara in ‘Thuis’ - getuigt op Instagram voor het eerst over de burn-out waar ze twee en een half jaar geleden in belandde. Waarom de actrice hier nu mee naar buiten komt? “Ik zie velen worstelen”, zegt ze.

 1. Celien Hermans wil graag kinderen: “Maar met mijn diabetes wordt een zwangerschap verre van evident”
  PREMIUM
  BV

  Celien Hermans wil graag kinderen: “Maar met mijn diabetes wordt een zwanger­schap verre van evident”

  Celien 2.0. Een betere omschrijving is er niet voor de jonge vrouw wier leven sinds haar herseninfarct en maagverkleining in 2018 zo’n drastische wending nam. Haar zangcarrière als Celien Hermans zit op kruissnelheid, in januari werd ze 30 en voor haar ogen vormt zich een duidelijk toekomstbeeld. Mét een gezin en kinderen. “Ik wil niet zoals ons mama wachten tot ik 38 ben”, zegt de dochter van Margriet aan ‘Dag Allemaal’.
 2. Red Bull domineert, Alonso scoort stevig: de eerste speeldag van de Gouden Formule 1 onder de loep genomen
  Gouden Formule 1
  5

  Red Bull domineert, Alonso scoort stevig: de eerste speeldag van de Gouden Formule 1 onder de loep genomen

  Max Verstappen strandde in de GP van Saudi-Arabië na een knappe inhaalrace op de tweede plaats. Enkel ploegmaat Sergio Pérez bleef uit zijn greep. Had jij dit voorspeld? Ga dan nu aan de slag voor de volgende GP in Australië en de rest van het seizoen: met de Gouden Formule 1 kan jij immers het beste raceteam samenstellen en zo kans maken op de hoofdprijs van maar liefst 4.000 euro.