© VRT
Volledig scherm
PREMIUM
© © VRT

‘Thuis’-actrice Leah Thys onderging dringende heupoperatie: “Na dat botinfarct kon ik nog amper bewegen”

BVDe heupoperatie die ‘Thuis’-actrice Leah Thys (77) met spoed moest ondergaan, is achter de rug. Al moest ze daarvoor wel een theatertournee annuleren, en de wekenlange revalidatie bezorgt de makers van ‘Thuis’ ook wel wat kopzorgen. Maar het kon niet anders, vertelt Leah in ‘Dag Allemaal’. Ze geeft een update over haar herstel, en ‘Thuis'-producer Hans Roggen legt uit hoe ze haar afwezigheid zullen oplossen.

 1. Energieprijzen december: dit zijn de nieuwe gemiddelde bedragen voor gas en elektriciteit op je jaarfactuur
  Mijnenergie

  Energie­prij­zen december: dit zijn de nieuwe gemiddelde bedragen voor gas en elektrici­teit op je jaarfac­tuur

  Aan de stevige daling van de energieprijzen lijkt stilaan een einde te komen. Na twee maanden van stevige correcties, vallen de jaarprijzen nu nog slechts terug met 42,70 euro voor elektriciteit en met 127,50 euro voor aardgas. Dat blijkt uit prognoses van Mijnenergie.be. Verschillende factoren wijzen er bovendien op dat we richting een stagnering of zelfs een nieuwe stijging evolueren.
 2. Lotte Vanwezemael krijgt kritiek nadat ze ‘pilletje’ slikt in Versuz: “Openlijk drugs promoten, dat kan toch niet”
  BV
  9

  Lotte Vanweze­mael krijgt kritiek nadat ze ‘pilletje’ slikt in Versuz: “Openlijk drugs promoten, dat kan toch niet”

  Tv-gezicht en seksuologe Lotte Vanwezemael (30) lag zondag onder vuur nadat een filmpje viraal ging waarin ze een pilletje slikt in discotheek Versuz. Onder meer Vlaams parlementslid Maaike De Vreese (38) uitte op Twitter haar ongenoegen en noemde het een slecht voorbeeld voor de jeugd. De manager van Vanwezemael liet nadien weten dat het om een banaal pepermuntje ging.