Isabel met Maurice en Filip in ‘B&B zoekt liefde'.
Volledig scherm
PREMIUM
Isabel met Maurice en Filip in ‘B&B zoekt liefde'. © VTM

“Tegen het einde van ’t spel kwam ik te weten dat ze nog getrouwd is”: Maurice en Philip doen hun boekje open over Isabel uit ‘B&B zoekt lief’

BVIvor kon Isabels hart veroveren in ‘B&B zoekt lief’, de drie andere overblijvers beten hun tanden stuk op de ‘iron lady’. Tom vertelde eerder al hoe hij werd afgesnauwd, maar Philip (56) vindt ook dat hij respectloos behandeld werd. Hij en Maurice (56) kwamen namelijk voor de onprettige verrassing te staan dat Isabel nog getrouwd is. “Even was ik bang dat ze toch voor mij ging kiezen. Dan had ik een probleem gehad”, klinkt het in ‘Dag Allemaal’.

17 reacties

 • eli bosch

  2 maanden geleden
  Als het Isabel te doen was voor reclame dan heeft ze de bal mis geslagen. Zelfs gratis zou ik er niet naar toe willen. Van buiten mooi kasteel maar binnen oude vervallen kamers. Zelfs hotels van ziekenfondsen zien er binnen in moderner uit. En dan een ontvangst door zo iemand. Neen ik zou er mij echt niet op mijn gemak voelen en schrik hebben om iets te vragen.
 • eli bosch

  2 maanden geleden
  De enige waar ik voor keek, was Mauricke. Toffe man die niet zal moeten sukkelen om aan een vrouw te geraken. Isabel mag van geluk spreken dat hij alles met humor opvatte want met een ander karakter was ze al lang op haar plaats gezet geweest.
 • Carine Van den eede

  2 maanden geleden
  Voor velen was het om reclame te doen voor hun B&B waar de man met de B&B uit Frankrijk en Marokko de kroon spande daar lag het promoten er vingerdik op
 • Veronique Jacob

  2 maanden geleden
  Dit is een grove fout van de tv makers men moet eerst de kandidaten die meedoen goed screenen dat hadden die mannen zo niet vernederd moeten worden
 • Dirk Van den Lemmer

  2 maanden geleden
  Ach, ze zijn toch nog eens op televisie geweest. Daar was het toch maar om te doen hé Maurice?
 1. Krijg tot 50 procent van je verbouwfacturen terugbetaald via de nieuwe Mijn VerbouwPremie
  Livios

  Krijg tot 50 procent van je verbouwfac­tu­ren terugbe­taald via de nieuwe Mijn VerbouwPre­mie

  Vanaf 1 oktober 2022 kan je de Mijn VerbouwPremie aanvragen. Die nieuwe premie omvat verschillende oudere premies voor renovaties en energiebesparende ingrepen. Voor welke werken kan je de nieuwe Mijn VerbouwPremie precies aanvragen? Hoeveel krijg je terugbetaald? En hoe werkt het systeem precies? Bouwsite Livios.be zocht het uit. Energetisch renoveren blijft immers dé manier om je energieprijzen zoveel mogelijk te beperken.
 2. Slechts 42 procent van Belgen past voorschotfactuur energie aan: dit zijn de risico’s
  Mijnenergie

  Slechts 42 procent van Belgen past voorschot­fac­tuur energie aan: dit zijn de risico’s

  58% van de Belgen heeft zijn voorschot voor energie de voorbije maanden nog niet verhoogd. Dat blijkt uit een enquête in opdracht van Luminus. Toch zorgt uitstel in deze situatie in geen geval voor afstel. Integendeel, wie niet in actie schiet, riskeert onaangename verrassingen bij het ontvangen van de slotfactuur. Zeker nu de energieprijzen recordhoogtes bereiken. Mijnenergie.be zet de feiten op een rij.