Sven Ornelis schreef als 15-jarige brief naar Gorbatsjov en mocht hem ontmoeten: “Een van belangrijkste momenten uit mijn leven”

Radiopresentator Sven Ornelis (49) heeft een héél bijzondere herinnering aan de overleden Mikhail Gorbatsjov. Als 15-jarige schreef hij een brief naar de Russische wereldleider... en kreeg antwoord. Twee à drie jaar later kon Ornelis Gorbatsjov zelfs ontmoeten toen hij op staatsbezoek in Nederland was. “Hij pakte me vast en gaf me een Russische kus”, vertelt Ornelis, die erna drie kwartier met de Nobelprijswinnaar kon praten. Bekijk hierboven hoe de JOE-stem het hele verhaal nog eens uit de doeken doet tot in de kleinste details.

 1. K3 danst zelf in videogame ‘Just Dance’ (en er is maar één wereldster die hen dat voordeed)
  Play
  Showbits
  2

  K3 danst zelf in videogame ‘Just Dance’ (en er is maar één wereldster die hen dat voordeed)

  Hanne is intussen trotse mama van Julien, K3 beviel vorige week samen ook van het nieuwe album ‘Vleugels’. En vandaag pakken ze alweer uit met straf nieuws: als eerste Vlaamse groep dansten ze zelf hun choreo in van ‘Vleugels’ op de nieuwe editie van de superpopulaire videogame ‘Just Dance’. Ze zijn in de game in lijvende lijve te zien en niet als een avatar, zoals dat tot nu toe was. Het is zo goed als een wereldprimeur, want enkel 1 grote internationale ster deed hen dat ooit voor. Wie dat is, ontdek je bij Senne in een nieuwe Showbits.