Martine Jonckheere moest haar appendix laten verwijderen.
Volledig scherm
Martine Jonckheere moest haar appendix laten verwijderen. © Instagram/VTM

“Stomme appendix”: Martine Jonckheere met spoed naar het ziekenhuis

BVHet was woensdag even schrikken voor Martine Jonckheere (65). De voormalige ‘Familie’-actrice moest met spoed naar het ziekenhuis. Daar verwijderden ze haar appendix, meldde ze zelf op Instagram.

0 reacties

 1. Frakke en Jempie passen voor nieuwe stunts in film ‘De Zonen van Van As’: “Vroeger eel dingen gedaan die we nu niet meer zouden doen”
  Play
  Showbits
  7

  Frakke en Jempie passen voor nieuwe stunts in film ‘De Zonen van Van As’: “Vroeger eel dingen gedaan die we nu niet meer zouden doen”

  Als opwarmer loopt op VTM de herhaling van de serie ‘De Zonen van Van As’, maar de fans kijken nu al reikhalzend uit naar de film rond het zotste bouwbedrijf van het land. De film komt er exact tien jaar na de start van de reeks, die na vijf seizoenen veel te snel werd stopgezet. In de film keert zelfs een legendarisch personage terug: Jempie herrijst uit de doden. Hoe ze dat geloofwaardig in het verhaal hebben verwerkt, probeert Desna te ontfutselen bij acteurs Peter Van den Eede en Carry Goossens. Bekijk het in een nieuwe Showbits. De film loopt vanaf 7 december in de zalen.
 2. MEDIAWATCHERS. “Imke Courtois lijkt wel een excuustruus voor Sporza”
  20

  MEDIAWAT­CHERS. “Imke Courtois lijkt wel een excuus­truus voor Sporza”

  Het WK in Qatar draait op volle toeren en dat merk je ook op je televisiescherm. Je kan bij de openbare omroep Koning Voetbal moeilijk ontlopen en dus kijken ook onze Mediawatchers naar de wedstrijden en ‘Villa Sporza’. HLN-televisiejournaliste Desna Lespinoy vindt het een gemiste kans dat de studiotafels opnieuw vooral door mannen worden gevuld. “Imke Courtois mag dan wel presenteren, maar dan alleen wanneer weinig mensen kunnen kijken. Ze lijkt wel de excuustruus van Sporza”, aldus Lespinoy. Beluister de volledige aflevering van HLN-podcast ‘De Mediawatchers’ hierboven.