Stijn Baert
Volledig scherm
PREMIUM
Stijn Baert © Sofie Silbermann

Stijn Baert werd gepest door dezelfde turnleraar als Bruno Vanden Broecke: “De manier waarop hij ook mijn zus zocht, vergeef ik hem nooit”

BVStijn Baert (39) weet als geen ander welke gevolgen tiranniek gedrag kan hebben op het mentaal welzijn van wie het ondergaat. De prof arbeidseconomie werd namelijk gepest door de leraar die ook Bruno Vanden Broecke het leven zuur maakte. Voor machtswellustelingen als Matthijs van Nieuwkerk heeft hij geen begrip. “Je hoeft echt niet te schofferen om goed werk te leveren”, vertelde hij aan ‘Dag Allemaal’.

4 reacties

 • Stroobants Alexander

  2 maanden geleden
  Na zo een lange tijd moet je dit los laten, ik werd dagelijks in elkaar geslagen door mijn vader en dit meestal zonder reden of voor de lol. Hij is gelukkig nu overleden, dat was de mooiste dag van mijn leven.
 • Jellis Van Herzele

  2 maanden geleden
  Erg eigenlijk. Ik herinner me als kind eind jaren 60 dat een lerares in het zesde leerjaar toen, gewoon kinderen haatte die niet goed leerden. Die kinderen werden totaal niet geholpen. Nee ze hielden zich liever bezig met de slimme. Daar hadden ze minder werk mee. En altijd dezelfd ekinderen viseren. Spijtig maar er is precies nog weinig veranderd in 55 jaar. Weymeersch Hildegarde.
 • Gerd Van Hoof

  2 maanden geleden
  Met vriendelijkheid kom je veel verder bij je werknemers dan met beledigen en roepen. Maar dat begrijpen er weinig. Geld/beroemdheid is macht.
 • Eric De Baeremaeker

  2 maanden geleden
  Dat gebeurt helaas nu nog . Ouders kunnen meestal nergens terecht . Directie hoort enkel wat ze willen horen . Veel kinderen durven het soms thuis niet eens te zeggen .
 1. Ex-K3'tje Klaasje trekt (zonder vriend Max) naar Los Angeles: “Dit is vrijheid die ik niet had bij K3”
  PREMIUM
  BV
  6

  Ex-K3'tje Klaasje trekt (zonder vriend Max) naar Los Angeles: “Dit is vrijheid die ik niet had bij K3”

  “Ik heb nog geen moment zonder werk gezeten sinds ik weg ben bij K3.” Klaasje Meijer (27) dopt al meer dan een jaar haar eigen boontjes en de vrijheid die ze nu ervaart, heeft ze gemist als K3’tje. Toch is ze blij met de band die ze heeft met haar ex-collega’s, vertelt ze in ‘Dag Allemaal. De zangeres geeft ook een inkijkje in haar relatie met vriend Max en deelt haar toekomstplannen in de Verenigde Staten. “Natuurlijk ben ik al op babybezoek geweest bij het kindje van Hanne.”
 2. "Het faillissement van mijn kledingzaak is een levensles geweest": Kelly Pfaff (45) openhartig over haar geldzaken
  PREMIUM

  "Het faillisse­ment van mijn kleding­zaak is een levensles geweest": Kelly Pfaff (45) openhartig over haar geldzaken

  Kelly Pfaff (45) is dj, presentatrice, model en tv-figuur. Ze deed mee aan het spektakel ‘Holiday on Ice’, was te zien in ‘Waar voor je geld’ en presenteerde ‘De Grootste Lefgozer’ op VTM2. Sinds kort verschijnt ze op diezelfde zender in ‘Expeditie Gooris in Amerika’, waarin ze met haar man Sam Gooris en hun kinderen Shania en Kenji een glamoureuze reis door de Verenigde Staten maakt. Voor de gelegenheid diepten we een interview op waarin ze openhartig over haar geldzaken vertelt.
 1. Dansen met Natalia en ‘De Lau’: zo viert Astrid Coppens haar 40ste verjaardag
  BV

  Dansen met Natalia en ‘De Lau’: zo viert Astrid Coppens haar 40ste verjaardag

  Astrid Coppens mocht 40 kaarsjes uitblazen en dat heeft ze op een geweldige manier gevierd. Zo organiseerde ze een groot verjaardagsfeest voor haar vrienden en familie. Zelfs haar broer Laurens trok van Los Angeles naar België voor de speciale dag. Zangeres Natalia (42) was ook aanwezig en gaf een mooie speech voor haar goede vriendin. En, niet te vergeten: er werd uiteraard ook hard gezongen en gedanst.
 2. Hobbykamer of extra opslagruimte maken van je zolder? Op deze vijf punten moet je letten
  Livios

  Hobbykamer of extra opslagruim­te maken van je zolder? Op deze vijf punten moet je letten

  Kan je wel wat meer ruimte gebruiken in huis? Vooraleer je denkt aan het toevoegen van een extra volume, kijk je best eerst eens naar je zolder. De ruimte onder het dak wordt vaak onderbenut, terwijl ze interessante mogelijkheden kan bieden. Maar vooraleer je je zolder omvormt tot een woonruimte, moet je jezelf eerst enkele belangrijke vragen stellen. Bouwsite Livios lijst ze voor je op.