Kristof Ghyselinck
Volledig scherm
PREMIUM
© Kristof Ghyselinck

Siska Schoeters vertelt open over gebruik van botox: “Ik lach er zelf mee: ‘Kijk! Ik kan niet meer fronsen’”

BV“Iedereen doet het.” En dus vindt Siska Schoeters (40) niet dat ze geheimzinnig moet doen over het feit dat ze weleens een plastische gezichtsingreep laat uitvoeren. “Veel mensen zullen misschien verschieten als ze dit horen, maar dat begrijp ik niet goed”, aldus de presentatrice, die start met een nieuw seizoen ‘Durf te vragen’. Ze vertelt openlijk hoe vaak ze iets laat ‘tweaken’, hoe ze omgaat met haatreacties en dat ze het wat kalmer aan moet doen. “Ik heb even ruimte nodig te om ademen.”

 1. Willy Sommers wilde eigenlijk geen kinderen: “Cindy was buiten mijn weten om gestopt met de pil te nemen”
  PREMIUM
  BV

  Willy Sommers wilde eigenlijk geen kinderen: “Cindy was buiten mijn weten om gestopt met de pil te nemen”

  In ‘De Wonderjaren’ duikt Siska Schoeters in de wondere wereld van het opvoeden. Samen met bekende Vlamingen en experts zoekt ze antwoorden op de vele vragen die bij ouders leven. Ook Willy Sommers (70) kwam al aan bod. Als papa van drie kinderen - Annemie (41), Luna (20) en Luka (16) – heeft hij tonnen ervaring. Of niet? Want is de zanger, door zijn drukke agenda, wel een voldoende aanwezige papa? Hij vertelt openhartig over het vaderschap aan ‘Primo’. “Ik heb spijt dat ik er niet altijd ben geweest voor de kinderen.”
 2. “Een maand geen inkomen? Part of the job”: dit is Ender Scholtens, de man die alles gedaan krijgt van de BV’s
  PREMIUM
  BV

  “Een maand geen inkomen? Part of the job”: dit is Ender Scholtens, de man die alles gedaan krijgt van de BV’s

  “Het is toch veel leuker om aan Erik Van Looy te vragen of hij slimmer is dan een baviaan dan hoe het verliep op de set van ‘Loft’?” Ender Scholtens scoort met zijn ‘Gossip Guy Podcast’ waarin hij BV’s onderwerpt aan een absurd vragenvuur. Waarom staan de BV’s te springen om bij de YouTuber, TikTokker en podcaster op de sofa te zitten? Een gesprek over zijn zotste BV-gesprekken en hoe hij omgaat met al dat succes, dat ook een keerzijde kent. “Ik had een maand lang geen inkomen.”