Simon Nuytten
Volledig scherm
Simon Nuytten © BELGA

Simon van Bazart op eerste event met nieuw kapsel, na getuigenis over haarverlies: “Ik had al die reacties niet verwacht”

BVTijdens de MIA’s, die weekend, was ‘Bazart’-gitarist Simon Nuytten (29) voor het eerst te zien met zijn nieuwe kapsel. Enkele weken geleden vertelde Simon op Instagram dat hij voortaan met een ‘broske’ door het leven gaat. Noodgedwongen, aangezien Simon al zeven jaar kampt met haarverlies. 

7 reacties

 • Marvin Berton

  2 maanden geleden
  Een weelderige haardos als handelsmerk, en dan vroeg kaal worden. Het zal je maar overkomen!
 • Bart Verwegen

  2 maanden geleden
  Hij staat er zeker mee, maar als het zo jong gebeurt en je hebt altijd van je langere haar gehouden is dat wel even aanpassen.
 • Dirk Jansen

  2 maanden geleden
  Is dat nu zo erg kaal worden !! Is teken van man zijn .Ik ben ook kaal geworden en ik heb de zelfde coupe . En eerlijk gezegd , niets gemakkelijker dan een bros coupke
 • erik swaegers

  2 maanden geleden
  Mooie vent met of zonder haar. Zelf ook meegemaakt heb nu de zelfde coupe. Ik had vroeger nen bos krollen en op mijn30 ste beginnen minderen. Het is niet omdat ge uw haar kwijt bent dat ge uw eigenheid kwijt bent . Ook belangrijk , regelmatig eens overrijden met de tondeuse en een klein beetje zon voor een kleurtje maar wel voorzichtig met de zon! Ik ben fan van jullie👍
 • Sara Peeters

  2 maanden geleden
  Ziet er veel beter uit, sexy en een rock and roll gehalte. Je staat er mee. Nu ga je moeten oppassen voor het vrouw volk.