Sid Van Oerle als Kobe in 'Thuis'
Volledig scherm
PREMIUM
Sid Van Oerle als Kobe in 'Thuis' © VRT

Sid Van Oerle heeft geen spijt van afscheid uit 'Thuis': "Blij dat die periode voorbij is, ik zit weer beter in mijn vel”

BVHij speelde jarenlang de ietwat sjofele chef-kok Kobe in ‘Thuis’, maar een jaar geleden nam Sid Van Oerle (35) afscheid van de VRT-soap. Spijt heeft hij allerminst van die beslissing, vertelt hij in een interview met ‘Primo’. Hij legt uit waarom hij besloot op te stappen en of hij de soap nu nog volgt. “In het begin was het een speeltuin, maar op het einde was de sfeer helemaal anders.”

10 reacties

 • Jean Schepens

  3 maanden geleden
  een moedige beslissing van een verstandig man ... NONKELJEAN
 • Myriam Lunders

  4 maanden geleden
  Spijtig dat het zo moest eindigen voor jouw, maar super blij dat je je nu beter voelt, succes met alles wat je verder onderneemt !!
 • Jellis Van Herzele

  4 maanden geleden
  Waarom deed ge dan mee.
 • Didi Bellens

  4 maanden geleden
  Ik ben blij dat Kobe (Sid van Oerle) eruit is en ook zijn vervanger. Bracht geen meerwaarde in het verhaal het tegendeel zelfs.
 • Francis Davis

  4 maanden geleden
  Blij dat je blij bent Sid,ik ook !
 1. Margriet Hermans is nog lang niet van plan om uit te bollen: “Opnieuw een eigen tv-show? Laat maar komen”
  BV

  Margriet Hermans is nog lang niet van plan om uit te bollen: “Opnieuw een eigen tv-show? Laat maar komen”

  “Ik ben al lang blij dat Vlaamse artiesten in de bloemetjes worden gezet.” Margriet Hermans (68), die genomineerd is voor zowel een MIA als een Kastaar, kijkt vol enthousiasme uit naar de uitreiking van deze mediaprijzen. In een gesprek met ‘TV Familie’ blikt ze vooruit op deze tv-shows. Daarnaast heeft ze het ook nog over haar ambities voor de toekomst en de carrière van haar dochter Celien. “Als ik kon, zou ik haar de MIA geven voor Doorbraak van 2022.”