Sean en Maithé op vakantie.
Volledig scherm
Sean en Maithé op vakantie. © Instagram

Sean Dhondt reageert op beelden van heftige ruzie met vriendin: “Een banale discussie door een paar cocktails te veel”

BVAan hun foto’s op sociale media te zien, genoten Sean Dhondt (38) en Maithé Rivera (23) van een zonovergoten en romantische vakantie in Turkije. Maar achter de schermen ging het er blijkbaar iets minder idyllisch aan toe, zo schrijft ‘Dag Allemaal’. Het koppel zou er flink ruzie hebben gemaakt, zo blijkt uit beelden die enkele vakantiegangers instuurden. Volgens Sean zelf is het echter nog altijd koek en ei: “Eén namiddag hadden we ruzie, zoals elk koppel wel eens voorheeft.”

55 reacties

 • Serge Vierendeels

  2 maanden geleden
  Is er dan geen wet op dr privacy? Is een puur gebrek aan respect en uit geldgewin
 • luc van duyse

  2 maanden geleden
  Prachtig koppel. Dit wordt samen gelukkig oud worden en 24/24 genieten van elkaar. Ben stikjaloers !
 • Geert Kieckens

  2 maanden geleden
  Heeft zij geen voorbeeldfunktie ?
 • Stefaan De Rocker

  2 maanden geleden
  Elke soort aandacht is ok voor deze
 • Vanessa Van moorleghem

  2 maanden geleden
  Meid, je denkt dat Sean de man is van uw leven!! Vergeet het...
 1. Na lange afwezigheid maakt Linda Mertens van Milk Inc. comeback op Spaans festival (al lijkt dat nog niet 100% zeker)
  BV
  26

  Na lange afwezig­heid maakt Linda Mertens van Milk Inc. comeback op Spaans festival (al lijkt dat nog niet 100% zeker)

  Na het overlijden van haar 2,5 jaar oude dochtertje trok Linda Mertens (44) zich in 2017 terug uit het publieke leven. Alle activiteiten van Milk Inc. - de dancegroep waarvan ze sinds 2000 de zangeres was - werden stopgezet. Het zag er zelfs lang naar uit dat de Antwerpse nooit meer zou optreden. Tot nu, want de naam van Mertens duikt plots op op de affiche van een festival in Spanje. Volgens haar advocaat Walter Damen is de aankondiging van dat optreden echter “voorbarig en niet vaststaand”.
 2. Ozark Henry brengt succesalbum opnieuw uit: “Ik speel mijn nummers altijd anders dan op de plaat”
  Play
  BV
  2

  Ozark Henry brengt succesal­bum opnieuw uit: “Ik speel mijn nummers altijd anders dan op de plaat”

  Voor het eerst sinds z’n deelname aan ‘Liefde voor Muziek’ brengt Piet Goddaer, alias Ozark Henry, een nieuw album uit. Geen nieuwe nummers, wel een heruitgave van ‘Birthmark’. Dat album is intussen 20 jaar oud. Voor deze gelegenheid brengt de zanger ook een nieuwe versie uit van “Sweet Instigator”, met gastvocals van de Nederlandse zangeres en actrice Ellen ten Damme. Onze reporter Senne sprak met de twee. Bekijk het in een nieuwe Showbits.
 3. Elke Clijsters verdacht stil over liefdesleven én blijft zus Kim nu definitief in de VS? “Alvast een gemis op familiefeestjes”
  Play
  3

  Elke Clijsters over liefdesle­ven én blijft zus Kim nu definitief in de VS? “Alvast een gemis op familie­feest­jes”

  Ex-tennisster Elke Clijsters is goed op weg om de finale van ‘BV Darts’ te halen. De kans dat haar zus Kim Clijsters haar komt aanmoedigen is wel bijzonder klein, nu de voormalige nummer 1 van de wereld in de VS woont. Of dat definitief is, weet Elke niet. “Maar ik mis haar wel enorm, zeker tijdens familiefeestjes”, bekent ze aan Jarne. Over haar liefdesleven doet de ex-’Bachelorette’ mysterieuzer. Bekijk het in een nieuwe Showbits.
 1. Een douche midden in de kamer. Daarom konden de ‘Blind Getrouwd’-koppels hun eerste huwelijksnacht hier niet doorbrengen
  Play
  HLN Showbits
  2

  Een douche midden in de kamer. Daarom konden de ‘Blind Ge­trouwd’-kop­pels hun eerste huwelijks­nacht hier niet doorbren­gen

  De vier koppels van ‘Blind Getrouwd’ hebben hun ja-woord gegeven. Tijd voor het grootste trouwfeest van Vlaanderen. Dat vieren de kersverse paren samen in feestzaal De Koolputten in Waasmunster. Desna spreekt met de uitbater van de zaal over hoe dat allemaal verlopen is. Hoeveel flessen champagne zijn er gekraakt? Wie bepaalde het menu? En waarom koos VTM een ander hotel voor de eerste huwelijksnacht van de koppels? Dat ontdek je in een nieuwe Showbits.
 2. Trailer van aflevering 7 ‘House of the Dragon’ belooft meest intense en emotionele aflevering tot nu toe
  Play
  TV
  1

  Trailer van aflevering 7 ‘House of the Dragon’ belooft meest intense en emotionele aflevering tot nu toe

  De trailer voor de zevende aflevering van HBO-serie ‘House of the Dragon’ toont de eerste beelden van wat een zeer intense aflevering blijkt te worden. Het begint met de nasleep van de vurige dood van Laena Velaryon. Maar daar blijft het niet bij. Want er wordt ook een draak vermist en er lijken dodelijke allianties te zijn gevormd terwijl de spanningen in Westeros hun hoogtepunt bereiken.