Sarah Puttemans, vriendin van Viktor Verhulst, heeft vloggen als voltijdse job: “Influencer zijn, is niet te onderschatten”

BVSarah Puttemans, de vriendin van Viktor Verhulst, duikt steeds vaker op in de media. Maar wie is ze eigenlijk en wat doet zij ‘voor de kost’? Showbits-reporter Desna sprak met Sarah over haar werk als influencer en haar toekomstplannen met Viktor.

74 reacties

 • jeroen vaes

  2 maanden geleden
  haha ja hard werken zeg . is ze niet beschaamd mensen in de zorg tijdens )de hele corona pandemie)en nog steeds onder corona regels moeten werken. die mogen zeggen dat het niet te onderschatten is
 • Gerrit Mangé

  2 maanden geleden
  Het is hard werken, elke dag elk uur bezig met het vloggen en iedereen heeft inkijk in je privé terwijl zij eigenlijk alleen maar reclame maken voor een product. Als de producent dat een goed medium vindt is dat zijn keuze. Ga mee met de moderne wereld.
 • Jan Gijsen

  2 maanden geleden
  Opletten met vloggers. Ze kunnen van vandaag op morgen verdwijnen. Weggevlogd !
 • Wouter Van de Walle

  2 maanden geleden
  Als ze zo haar geld verdient heeft niemand daar toch zaken mee? Vele oude verbitterde mensen hier die reageren
 • Gerd Van Hoof

  2 maanden geleden
  Niet meer liken en niet meer volgen en het is gedaan met de pret.
 1. Sven Ornelis openhartig over gezondheid: “Ik voelde al langer dat ik iets aan mijn gewicht moest doen”
  BV

  Sven Ornelis openhartig over gezondheid: “Ik voelde al langer dat ik iets aan mijn gewicht moest doen”

  Sven Ornelis deelde via zijn website ‘Would Be Chef’ een openhartige getuigenis over zijn gezondheid. Donderdag voelde Sven zich plots duizelig, zo schrijft hij in zijn blog. “Ik had geen vermoeden wat de oorzaak was van die rare appelflauwte, maar ik heb voor de veiligheid toch maar even mijn bloeddruk gemeten”, legt hij uit. “En de uitslag daarvan was niet zo fraai. Ik had gewoon 185 op 122. Veel te hoog.”
 2. Krijg tot 50 procent van je verbouwfacturen terugbetaald via de nieuwe Mijn VerbouwPremie
  Livios

  Krijg tot 50 procent van je verbouwfac­tu­ren terugbe­taald via de nieuwe Mijn VerbouwPre­mie

  Vanaf 1 oktober 2022 kan je de Mijn VerbouwPremie aanvragen. Die nieuwe premie omvat verschillende oudere premies voor renovaties en energiebesparende ingrepen. Voor welke werken kan je de nieuwe Mijn VerbouwPremie precies aanvragen? Hoeveel krijg je terugbetaald? En hoe werkt het systeem precies? Bouwsite Livios.be zocht het uit. Energetisch renoveren blijft immers dé manier om je energieprijzen zoveel mogelijk te beperken.
 3. Sam Gooris doet hilarische onthulling in ‘Beste kijkers’: “Ik heb Jean-Marie ooit gekust in mijn slaap”
  Play
  BV
  5

  Sam Gooris doet hilarische onthulling in ‘Beste kijkers’: “Ik heb Jean-Ma­rie ooit gekust in mijn slaap”

  “Ik heb ooit in mijn slaap mijn schoonvader (Jean-Marie Pfaff, red.) gekust”, vertelt Sam Gooris in ‘Beste kijkers’. Het verhaal dateert van enkele jaren terug: “We woonden toen nog bij mijn schoonouders thuis. En nadat ik een nacht de bloemen had buitengezet, wou ik ‘s morgens mijn dochtertje - dat in de kamer lag bij mijn schoonouders - nog een zoentje en een knuffel komen geven.” Hij vervolgde: “Maar toen ben ik in slaap gevallen bij hen in bed. Mijn schoonmoeder is opgestaan, maar ik lag nog bij Jean-Marie. Ik heb toen in mijn slaap mijn schoonvader vastgepakt en een kus gegeven.” Maar daar bleef het niet bij: “Het ergste was nog dat zij destijds sliepen onder een vliegennet. Dus toen Jean-Marie wakker werd en me wegduwde, geraakte ik niet eens uit het bed, want ik zat vast in dat net”, lacht Gooris. De dag erna dacht Sam dat hij het allemaal gedroomd had. Maar niets was minder waar.