Sandra Bekkari
Volledig scherm
PREMIUM
Sandra Bekkari © Karl Bruninx

Sandra Bekkari groeide op zonder haar biologische vader: “Mijn moeder vertelde me pas op mijn twaalfde dat mijn stiefvader niet mijn echte vader is”

BVIn haar kookboek ‘Framily Food’ deelt Sandra Bekkari (49) snelle recepten om samen te genieten met familie en vrienden. Meer dan ooit waakt ze ook zelf over een goede balans tussen werk en vrije tijd. “In de periode dat ik ‘Open Keuken’ presenteerde, zat deze verhouding niet goed”, getuigt Sandra in ‘Story’. Maar nu dochter Anna (17) stilaan haar vleugels uitslaat, heeft Sandra opnieuw meer tijd voor haar echtgenoot Peter (56). “Ik wil met mijn beste vrienden dansen alsof ik weer 21 ben.”

 1. STREAMINGTIPS. Fan van ‘The Last of Us’? Met deze zes titels bent u klaar voor de grote zombie-apocalyps
  TV

  STREAMING­TIPS. Fan van ‘The Last of Us’? Met deze zes titels bent u klaar voor de grote zom­bie-apocalyps

  Het tv-jaar heeft z’n schrikwekkende start niet gemist dankzij de populaire tv-adaptatie van ‘The Last of Us’ op Streamz. De HBO-reeks met Pedro Pascal in de hoofdrol schetst een geloofwaardig beeld van hoe schimmels in combinatie met de opwarming van de aarde de mensheid kunnen infecteren en zo een zombie-pandemie kunnen inluiden. De reeks doet de honger naar meer realistische zombiefilms en -reeksen met een apocalyptisch kantje alleen maar toenemen. En met deze zes alternatieven is die week wachten op een nieuwe aflevering van ‘The Last of Us’ zo om(bie).
 2. COLUMN. Martine Jonckheere heeft tweede borstamputatie achter de rug: “Na de operatie huil ik mezelf in slaap”
  PREMIUM
  BV
  23

  COLUMN. Martine Jonckheere heeft tweede borstampu­ta­tie achter de rug: “Na de operatie huil ik mezelf in slaap”

  “Het voelt alsof ik naar de slachtbank word geleid.” Zestien jaar nadat haar eerste borst werd geamputeerd, moet Martine Jonckheere (66) ook afscheid nemen van de tweede. Hoe moeilijk ook, de actrice gaat opnieuw de strijd aan tegen de kanker. Hoe ze dat doet, deelt ze in een intieme column voor HLN. In woord én beeld. “Aan pijn geen gebrek, maar toch neem ik bewust geen pijnstillers.”
 1. Dansen met Natalia en ‘De Lau’: zo viert Astrid Coppens haar 40ste verjaardag
  BV

  Dansen met Natalia en ‘De Lau’: zo viert Astrid Coppens haar 40ste verjaardag

  Astrid Coppens mocht 40 kaarsjes uitblazen en dat heeft ze op een geweldige manier gevierd. Zo organiseerde ze een groot verjaardagsfeest voor haar vrienden en familie. Zelfs haar broer Laurens trok van Los Angeles naar België voor de speciale dag. Zangeres Natalia (42) was ook aanwezig en gaf een mooie speech voor haar goede vriendin. En, niet te vergeten: er werd uiteraard ook hard gezongen en gedanst.
 2. Hobbykamer of extra opslagruimte maken van je zolder? Op deze vijf punten moet je letten
  Livios

  Hobbykamer of extra opslagruim­te maken van je zolder? Op deze vijf punten moet je letten

  Kan je wel wat meer ruimte gebruiken in huis? Vooraleer je denkt aan het toevoegen van een extra volume, kijk je best eerst eens naar je zolder. De ruimte onder het dak wordt vaak onderbenut, terwijl ze interessante mogelijkheden kan bieden. Maar vooraleer je je zolder omvormt tot een woonruimte, moet je jezelf eerst enkele belangrijke vragen stellen. Bouwsite Livios lijst ze voor je op.