Premiere - Dealer

Saartje Vandendriessche
Volledig scherm
Premiere - Dealer Saartje Vandendriessche © Kristof Ghyselinck

Saartje Vandendriessche (47) ontslagen door VRT: “Deze stopzetting is geen verrassing”

BVSaartje Vandendriessche (47) is ontslagen door de VRT, zo bevestigt ze via de sociale media. Vandendriessche was jarenlang omroepster bij Eén en maakte meer dan 17 jaar lang verschillende programma’s voor de openbare omroep, waaronder het recente ‘Saar in het bos’.

108 reacties

 • Davy Coolen

  2 maanden geleden
  Precies grote kuis bij de VRT. Als ze willen besparen dat ze Fc De Kampioenen eens herhalen de mensen wachten er op.
 • Karel Van Beeck

  2 maanden geleden
  Als men dan toch mensen ontslaat dan zou men procentsgewijze ook mensen moeten ontslaan bij de Raad van Bestuur. Die zitten daar ook maar.
 • Frans Sels

  2 maanden geleden
  er zijn een pak grootverdieners bij de VTR en dan ook echt grootverdieners zoals de CEO,het kader personeel ...Niels de Stadsbader,Jeroen Meeus,Ben Crabbé,Filip Geubels ,Eric van Loo etc ...dus logisch ...het geld is op.
 • Marie-Louise Albertine mathys

  2 maanden geleden
  Dat is op veel werken zo, eenmaal de 45 jaar gepasseerd ben je nog een nummer. In het leven heb je goede jaren en minder goede jaren, maar het leven gaat verder. Grijp je kansen.
 • Bruno Geldhof

  2 maanden geleden
  Het lijkt erop dat ze vooral mensen laten vertrekken die meer op hun eentje werken bij de VRT, ipv mensen die veel programma's 'met de groep' maken. Ik vond haar programma's goed, dus ik hoop dat er nog volgen.
 1. Aftakeling en dood van z’n moeder duwde topdarter Kim Huybrechts in een depressie: “Ik gunde mezelf niet de tijd om te rouwen”
  PREMIUM
  BV

  Aftakeling en dood van z’n moeder duwde topdarter Kim Huybrechts in een depressie: “Ik gunde mezelf niet de tijd om te rou­wen”

  “Ja, wij worden royaal betaald om met pijltjes te gooien”, geeft Kim Huybrechts (37) toe in ‘Dag Allemaal’. “Maar we geven er ook véél voor op.” Tijd om stil te staan bij een groot verdriet was er niet, en zo belandde onze nummer 2 in de dartssport in een zwart gat. Dankzij z’n vrouw, die ook de zorg voor hun dochters vaak alleen moest dragen, raakte hij er weer uit. “En daar ben ik haar zo dankbaar voor.”
 2. "Ik heb ‘Familie’ en Leopold 3 meer dan twintig jaar moeten uitzweten”: Erik Goossens brengt nieuwe solosingle uit
  PREMIUM
  BV

  "Ik heb ‘Familie’ en Leopold 3 meer dan twintig jaar moeten uitzweten”: Erik Goossens brengt nieuwe solosingle uit

  Erik Goossens (55) heeft een nieuw nummer uit: ‘Ik blijf’. Géén verwijzing naar z’n eerdere huwelijksperikelen met Bieke Ilegems (51), klinkt het in Dag Allemaal. “We zijn daar sterker uit gekomen. Met vallen en opstaan.” In het uitgebreide interview vertelt Erik over z’n muzikale verleden bij Leopold 3 en z’n huidige rol als kwelgeest in ‘Thuis’. “Na mijn eerste scène kregen we te horen dat de soap uitbesteed zou worden.”
 3. Lesley-Ann Poppe geeft tekst en uitleg bij pikante foto: “Ik heb heel veel reacties gekregen”
  BV
  12

  Lesley-Ann Poppe geeft tekst en uitleg bij pikante foto: “Ik heb heel veel reacties gekregen”

  Lesley-Ann Poppe (43) verraste haar Instagram-volgers woensdag met een wel erg pikante foto. Op het kiekje is de onderneemster naakt te zien, geboeid en geblinddoekt. “Ik heb heel veel reacties gekregen”, vertelde Lesley-Ann in ‘Play Café’. “Maar de foto is wel degelijk geplaatst met een bepaalde reden, namelijk om de lancering van onze valentijnsbox in de kijker te zetten. Daar zitten klassieke beautyproducten in, maar we wilden daarnaast een tikkeltje extra. Want ja, wat doet een mens nu eenmaal op Valentijnsdag? (lacht) Daarom hebben we er maar handboeien en een leiband bijgestoken.” Fans moeten trouwens niet op een carrièreswitch van Poppe hopen. “Het was gewoon iets eenmaligs. Voor de grap.”