Ruth Beeckmans en haar grootmoeder
Volledig scherm
Ruth Beeckmans en haar grootmoeder © VTM/Instagram

Ruth Beeckmans verliest enkele maanden na haar partner ook haar grootmoeder: “Moederdag kiezen om te vertrekken, zo schoon”

BVEind april meldde Ruth Beeckmans (40) nog het vreselijke nieuws dat haar partner Gary onverwacht overleed. Gisteren, op moederdag, moest ze afscheid nemen van haar grootmoeder. Dat deelde de presentatrice zelf op Instagram. “Slaapwel moeke.”

5 reacties

 • erik swaegers

  1 maand geleden
  Ik denk maar wie ben ik om te oordelen dat het overlijden van haar partner moeilijker te plaatsen is dan dat van haar lieve grootmoeder maar het blijft natuurlijk je moeke, mijn grootmoeder noemde ik ook moeke ons moeke 91 jaar geworden en in mijn bijzijn gestorven mooi als een vlammeke uitgedoofd ik had haar hand vast en heeft nog ne laatste zucht gegeven en het was over❤️
 • Peggy Mina Mila

  1 maand geleden
  Innige deelneming
 • petra Geerinck

  1 maand geleden
  Oprechte deelneming,je kan zeker meer aan dan je denkt zo’n een sterke vrouw,dikkkkke 🧸
 • Katie Nuel

  1 maand geleden
  Innige deelneming, veel sterkte
 • leen hanssens

  1 maand geleden
  Innige deelneming, sterkte.
 1. Elke Clijsters verdacht stil over liefdesleven én blijft zus Kim nu definitief in de VS? “Alvast een gemis op familiefeestjes”
  Play
  3

  Elke Clijsters over liefdesle­ven én blijft zus Kim nu definitief in de VS? “Alvast een gemis op familie­feest­jes”

  Ex-tennisster Elke Clijsters is goed op weg om de finale van ‘BV Darts’ te halen. De kans dat haar zus Kim Clijsters haar komt aanmoedigen is wel bijzonder klein, nu de voormalige nummer 1 van de wereld in de VS woont. Of dat definitief is, weet Elke niet. “Maar ik mis haar wel enorm, zeker tijdens familiefeestjes”, bekent ze aan Jarne. Over haar liefdesleven doet de ex-’Bachelorette’ mysterieuzer. Bekijk het in een nieuwe Showbits.