Niels en Romy.
Volledig scherm
Niels en Romy. © Ghyselinck/rv

Romy en Niels uit ‘The Sky is the Limit’ gaan trouwen: “Wat een droom”

BVRomy Biscop (39) en Niels Lagrange (31), bekend van ‘The Sky is the Limit’, geven elkaar binnenkort het jawoord. Dat laten de tortelduifjes weten via sociale media. Op Facebook delen de twee een video waarin te zien is hoe Niels op z'n knieën gaat om z’n geliefde ten huwelijk te vragen.

2 reacties

 • Marie-Louise Albertine mathys

  2 maanden geleden
  Geniet van jullie leven.
 • Marijke Rooman

  2 maanden geleden
  Dikke proficiat. ❤️ prachtig koppel fijne mooi toekomst
 1. Ben Segers over z'n scheiding: “Dat telefoontje kwam hard aan bij m’n ouders”
  PREMIUM
  BV
  3

  Ben Segers over z'n scheiding: “Dat telefoon­tje kwam hard aan bij m’n ouders”

  Ben Segers (48) is al jaren één van Vlaanderens meest gevierde acteurs, maar er was een tijd dat hij ervan droomde om pastoor te worden. “Het geloof is lang een houvast voor me geweest”, vertelt hij in ‘Primo’. Voor de gelegenheid staat de acteur daarom stil bij de tien geboden. Een uitgebreid gesprek over de relatie met z'n kinderen, de goeie band met z'n ex-vrouw en de bezorgdheid over z'n ouders. “Als overspel systematisch gebeurt, is dat onkuis, maar als het eenmalig is? Dan moet je daar als koppel in gesprek kunnen over gaan.”
 1. Natali Broods is ‘Master’ van Filmfestival Oostende: “Er was een tijd dat ik me écht verloor in losse contacten”
  PREMIUM
  FILM

  Natali Broods is ‘Master’ van Filmfesti­val Oostende: “Er was een tijd dat ik me écht verloor in losse contacten”

  Dora Van der Groen zag geen actrice in haar, maar intussen dartelt Natali Broods (46) al jaren tussen de planken, het scherm en de bioscoop. Als ‘Master’ van het Filmfestival Oostende kiest ze voor ons 10 films die haar onder de huid kropen en linkt ze de thema’s aan eigen ervaringen. Zo vertelt de actrice over de band met haar familie, de liefde voor haar gezin en twee kinderen en haar onzekerheden. “Ik heb geluk gehad dat ik een fantastische huisarts heb.”