Rocco Granata
Volledig scherm
PREMIUM
Rocco Granata © Kristof Ghyselinck

Rocco Granata brengt ode aan overleden echtgenote Rosie: “Ze zeggen dat verdriet slijt, maar mijn pijn zal nooit voorbijgaan”

BVOptreden doet hij al lang niet meer, maar dat belet Rocco Granata (84) niet om nog nieuwe muziek te maken. Zo schreef hij een lied voor het Italiaanse elftal dat níet mee mag naar het WK. Ook het verdriet om z’n vrouw Rosie, die twee jaar geleden overleed, zingt hij van zich af in een nieuw nummer. “Voor het geld moet ik het niet doen”, vertelt Rocco in ‘Dag Allemaal’. Hij vertelt waarom hij het wél doet, hoe hard hij lijdt onder het verlies en zijn medeleven voor Hugo Sigal. “Voor hem is het misschien nog erger, want hij heeft geen kinderen.”

 1. Van ‘veel onkosten’ tot ‘niets ingediend’: Megan uit ‘Temptation’ komt terug op heisa rond belastingsfraude
  BV

  Van ‘veel onkosten’ tot ‘niets ingediend’: Megan uit ‘Temptation’ komt terug op heisa rond belastings­frau­de

  Megan Desaever (22), naar wie een gerechtelijk onderzoek loopt wegens belastingfraude, verdedigt zich tegen haar uitspraken. In een nieuwe aflevering van de Nederlandse Youtube-talkshow ‘Allures’ beweert de realityster wel degelijk belastingen te betalen, maar gewoon heel veel onkosten te hebben. Al vertelde ze maandagavond in ‘Play Café’ nog iets anders: “Ik heb niets ingediend, dus ik heb ook geen fraude gepleegd.”
 2. “Er is hier meer water dan wijn!”: wij mochten backstage op het gala én de afterparty van ‘De Gouden Schoen’
  Showbits
  8

  “Er is hier meer water dan wijn!”: wij mochten backstage op het gala én de afterparty van ‘De Gouden Schoen’

  Gisterenavond vond het gala van ‘De Gouden Schoen’ plaats. Een sportevenement met veel bekende gezichten, zowel uit de sportwereld als de showbizzwereld. Onze reporter ging mee om de ‘glitter and glamour’ op te snuiven en was zelfs aanwezig op de afterparty. Maar hoe zit dat nu precies met die fameuze afterparty? Ontdek wat de BV’s er zelf van vonden in deze Showbits.