Rocco Granata
Volledig scherm
PREMIUM
Rocco Granata © Kristof Ghyselinck

Rocco Granata brengt ode aan overleden echtgenote Rosie: “Ze zeggen dat verdriet slijt, maar mijn pijn zal nooit voorbijgaan”

BVOptreden doet hij al lang niet meer, maar dat belet Rocco Granata (84) niet om nog nieuwe muziek te maken. Zo schreef hij een lied voor het Italiaanse elftal dat níet mee mag naar het WK. Ook het verdriet om z’n vrouw Rosie, die twee jaar geleden overleed, zingt hij van zich af in een nieuw nummer. “Voor het geld moet ik het niet doen”, vertelt Rocco in ‘Dag Allemaal’. Hij vertelt waarom hij het wél doet, hoe hard hij lijdt onder het verlies en zijn medeleven voor Hugo Sigal. “Voor hem is het misschien nog erger, want hij heeft geen kinderen.”

 1. Voor vijf euro krijgen fans toegang tot WhatsApp-groep van Laura Tesoro: “Ik wil ze meenemen achter de schermen”
  BV

  Voor vijf euro krijgen fans toegang tot Whats­App-groep van Laura Tesoro: “Ik wil ze meenemen achter de schermen”

  Benieuwd wat er allemaal komt kijken bij een tournee doorheen Vlaanderen? Voor fans van Laura Tesoro (26) hebben we alvast goed nieuws. De zangeres neemt haar volgers, samen met haar crew en manager, mee in een WhatsApp-groep. Op deze manier wil Laura haar publiek een unieke blik achter de schermen geven. “Vijf euro is toegankelijker dan de kostprijs van een concertticket.”
 2. Kim Van Oncen over de reacties op ‘Goeiemorgen, Morgen!’: “Ik heb me er bewust van afgeschermd”
  PREMIUM
  BV

  Kim Van Oncen over de reacties op ‘Goeiemor­gen, Morgen!’: “Ik heb me er bewust van afge­schermd”

  “Als wij het recept van onze preparé veranderen, is het ook van: ‘Vroeger was alles beter!’” Supermarktbaas Kim Van Oncen - bekend van ‘Dertigers’ - is sinds enkele weken de sidekick van Peter Van de Veire in ‘Goeiemorgen Morgen!’ De nieuwe Radio2-ochtendshow kreeg op voorhand heel wat kritiek te slikken. “Dat wisten we op voorhand”, aldus Van Oncen in ‘Dag Allemaal’. Ze vertelt hoe ze daarmee omgaat, hoe haar gezin zich aanpast en hoe de samenwerking met Peter verloopt. “Zijn vrouw stuurde me: ‘is’t een beetje te doen met mijne vent?’”