Riadh Bahri.
Volledig scherm
Riadh Bahri. © Belga

Riadh Bahri over de homofobe reacties op z’n outfit tijdens de Ensors: “Dit soort praat zorgt voor geweld”

BVSpuugzat is hij het, al die homofobe en racistische commentaren online. In een niet mis te verstane Instagram-post reageert VRT-nieuwsanker Riadh Bahri (34) op de haatreacties die hij de voorbije dagen kreeg. “En dat omdat ik een f***ing blazer zonder hemd droeg op een event”, foetert de journalist. “Geeft dat mensen het recht om mij uit te schelden voor ‘janet’?”

 1. Gilles De Coster over dé verrassing in ‘De mol’: “We zeggen altijd dat iedereen zich mag inschrijven, dus ook BV's”
  Showbits
  20

  Gilles De Coster over dé verrassing in ‘De mol’: “We zeggen altijd dat iedereen zich mag inschrij­ven, dus ook BV's”

  Het nieuwe seizoen van ‘De mol’ is gestart met een bommetje. Eindelijk weten we wie de tiende kandidaat is: acteur Matteo Simoni (35). Hij sneuvelde al meteen in de eerste aflevering. Desna checkt bij presentator Gilles De Coster waarom de makers zo graag een BV in het programma wilden. “We zeggen al jaren dat iedereen zich mag inschrijven, die belofte moesten we dan maar eens waarmaken”, vertelt hij. Bekijk zijn reactie in een nieuwe Showbits.
 1. Pat Krimson en Loredana over Eurosong: “Als ze ons opnieuw vragen, zeggen we nee”
  BV

  Pat Krimson en Loredana over Eurosong: “Als ze ons opnieuw vragen, zeggen we nee”

  Loredana belandde eerder dit jaar op de voorlaatste plaats in Eurosong. Het publiek kon ze destijds overtuigen, maar de vakjury niet. En ook door technische problemen hebben sommige kijkers niet kunnen stemmen. Intussen heeft de Limburgse zangeres de ontgoocheling verteerd. Ze zit dan ook weer boordevol plannen met Pat Krimson en 2 Fabiola. Al zal Eurosong geen deel meer uitmaken van hun toekomst. “Het was een ervaring rijker. Maar als ze ons opnieuw vragen, zeggen we nee”, vertelt het duo in ‘Play Café’.