Riadh Bahri: "Ik heb me doodgeërgerd aan de berichtgeving rond de apenpokken"

BVVanaf vandaag start de grote Pride parade in Antwerpen. Hierin kunnen mensen meelopen om aandacht te vragen voor gelijke rechten en kansen voor de LGBTQIA+-gemeenschap. Hoewel dit gegeven steeds meer ingeburgerd lijkt te zijn, steken toch nieuwe vormen van discriminatie de kop op omwille van het apenpokkenvirus. Showbits-reporter Desna sprak met twee BV’s die openlijk uitkomen voor hun geaardheid en vroeg hen naar de relevantie van de pride dit jaar.

4 reacties

 • Robin Mertens

  2 maanden geleden
  Waarom is pride month nu plots in Augustus? We hebben toch al in Juni de officiële pride month gehad?
 • Anatole De Cock

  2 maanden geleden
  Ahum meneer ergert zich aan de wetenschappelijke vaststelling over de grootste oorzaak van het apenpokkenvirus verspreiding. Tja dat hij dan eens komt uitleggen op welke andere manier er gekommuniceerd moet worden over deze waarheid. Ben benieuwd.
 • Emmanuel Veraart

  2 maanden geleden
  Sommige 'gemeenschappen' zouden beter hun gedrag veranderen, dan waren er misschien geen vaccins nodig geweest.
 • Patrick Weyers

  2 maanden geleden
  De waarheid mag dus alweer niet gezegd worden zeker. Licht geraakt zijn ze zoals altijd. Het is gewoon een feit dat dit virus zich zeer snel onder de homogemeenschap aan het verspreiden is. Net zoals HIV vroeger. Of moeten we het verzwijgen zodat de uitbraak nog erger kan worden. Dat zou pas onverantwoord zijn.