Riadh Bahri: "Ik heb me doodgeërgerd aan de berichtgeving rond de apenpokken"

BVVanaf vandaag start de grote Pride parade in Antwerpen. Hierin kunnen mensen meelopen om aandacht te vragen voor gelijke rechten en kansen voor de LGBTQIA+-gemeenschap. Hoewel dit gegeven steeds meer ingeburgerd lijkt te zijn, steken toch nieuwe vormen van discriminatie de kop op omwille van het apenpokkenvirus. Showbits-reporter Desna sprak met twee BV’s die openlijk uitkomen voor hun geaardheid en vroeg hen naar de relevantie van de pride dit jaar.

4 reacties

 • Robin Mertens

  2 maanden geleden
  Waarom is pride month nu plots in Augustus? We hebben toch al in Juni de officiële pride month gehad?
 • Anatole De Cock

  2 maanden geleden
  Ahum meneer ergert zich aan de wetenschappelijke vaststelling over de grootste oorzaak van het apenpokkenvirus verspreiding. Tja dat hij dan eens komt uitleggen op welke andere manier er gekommuniceerd moet worden over deze waarheid. Ben benieuwd.
 • Emmanuel Veraart

  2 maanden geleden
  Sommige 'gemeenschappen' zouden beter hun gedrag veranderen, dan waren er misschien geen vaccins nodig geweest.
 • Patrick Weyers

  2 maanden geleden
  De waarheid mag dus alweer niet gezegd worden zeker. Licht geraakt zijn ze zoals altijd. Het is gewoon een feit dat dit virus zich zeer snel onder de homogemeenschap aan het verspreiden is. Net zoals HIV vroeger. Of moeten we het verzwijgen zodat de uitbraak nog erger kan worden. Dat zou pas onverantwoord zijn.
 1. Ook BV’s moeten besparen: “Niet vies van tweedehands”
  Play
  Showbits
  13

  Ook BV’s moeten besparen: “Niet vies van tweede­hands”

  Ook BV’s zijn niet vies van tweedehands. Dat blijkt tijdens de opening van de nieuwe zaak van Andy Peelman, uitgerekend op z’n verjaardag. Hij verkoopt er gedragen merkkledij voor dames. “We moeten allemaal besparen. Ik geef toe: ik ben ook ben van de mijn eindfactuur energie. Ik heb in mijn luchter in de woonkamer alvast vijf lampen uitgedraaid”, bekent hij aan Desna. Welke BV’s aanwezig waren op de feestelijke opening ontdek je in een nieuwe Showbits.
 2. Krijg tot 50 procent van je verbouwfacturen terugbetaald via de nieuwe Mijn VerbouwPremie
  Livios

  Krijg tot 50 procent van je verbouwfac­tu­ren terugbe­taald via de nieuwe Mijn VerbouwPre­mie

  Vanaf 1 oktober 2022 kan je de Mijn VerbouwPremie aanvragen. Die nieuwe premie omvat verschillende oudere premies voor renovaties en energiebesparende ingrepen. Voor welke werken kan je de nieuwe Mijn VerbouwPremie precies aanvragen? Hoeveel krijg je terugbetaald? En hoe werkt het systeem precies? Bouwsite Livios.be zocht het uit. Energetisch renoveren blijft immers dé manier om je energieprijzen zoveel mogelijk te beperken.
 1. 
Personeel honeymoon-resort ‘Blind Getrouwd’ wikt en weegt slaagkansen van de koppels: “Lien en Joren maakten wel flink ruzie”
  Showbits

  Personeel honeymoon-re­sort ‘Blind Getrouwd’ wikt en weegt slaagkan­sen van de koppels: “Lien en Joren maakten wel flink ruzie”

  De koppels van ‘Blind Getrouwd’ genieten in de aflevering van vanavond nog altijd van hun honeymoon in Turkije. Ze gaan in groep op uitstap om elkaar beter te leren kennen. Er is toenadering, maar ook een eerst groot conflict tussen Lien en Joren. Zij sluit hem letterlijk buiten, waardoor hij de nacht moet doorbrengen op een bedje aan het zwembad. Dat is ook het personeel van het luxe resort Lujo Bodrum niet is ontgaan, zo ontdekte Desna bij een bezoek aan het hotel. “We waren wel benieuwd waar de ruzie over ging, maar we konden het niet verstaan”, vertelt Defne Turan, sales manager. De koppels beschikten in hun villa ook over een persoonlijke butler. Ook met één van hen heeft Desna een gesprek in deze nieuwe Showbits.