Riadh Bahri: "Ik heb me doodgeërgerd aan de berichtgeving rond de apenpokken"

BVVanaf vandaag start de grote Pride parade in Antwerpen. Hierin kunnen mensen meelopen om aandacht te vragen voor gelijke rechten en kansen voor de LGBTQIA+-gemeenschap. Hoewel dit gegeven steeds meer ingeburgerd lijkt te zijn, steken toch nieuwe vormen van discriminatie de kop op omwille van het apenpokkenvirus. Showbits-reporter Desna sprak met twee BV’s die openlijk uitkomen voor hun geaardheid en vroeg hen naar de relevantie van de pride dit jaar.

4 reacties

 • Robin Mertens

  2 maanden geleden
  Waarom is pride month nu plots in Augustus? We hebben toch al in Juni de officiële pride month gehad?
 • Anatole De Cock

  2 maanden geleden
  Ahum meneer ergert zich aan de wetenschappelijke vaststelling over de grootste oorzaak van het apenpokkenvirus verspreiding. Tja dat hij dan eens komt uitleggen op welke andere manier er gekommuniceerd moet worden over deze waarheid. Ben benieuwd.
 • Emmanuel Veraart

  2 maanden geleden
  Sommige 'gemeenschappen' zouden beter hun gedrag veranderen, dan waren er misschien geen vaccins nodig geweest.
 • Patrick Weyers

  2 maanden geleden
  De waarheid mag dus alweer niet gezegd worden zeker. Licht geraakt zijn ze zoals altijd. Het is gewoon een feit dat dit virus zich zeer snel onder de homogemeenschap aan het verspreiden is. Net zoals HIV vroeger. Of moeten we het verzwijgen zodat de uitbraak nog erger kan worden. Dat zou pas onverantwoord zijn.
 1. Budget voor sigaretten beleggen in plaats van oproken? Dat levert je na 30 jaar ruim 100.000 euro op
  Spaargids.be

  Budget voor sigaretten beleggen in plaats van oproken? Dat levert je na 30 jaar ruim 100.000 euro op

  Stoppen met roken biedt niet alleen voordelen voor je gezondheid, het is ook een opsteker voor je portemonnee. Je bespaart op de kostprijs van sigaretten en behaalt met je niet-uitgegeven centen mogelijk een mooi beleggings- en spaarrendement. Bovendien dwing je bij de bank een goedkopere schuldsaldoverzekering af. Spaargids.be rekent uit hoeveel geld stoppen met roken je precies kan opleveren.
 2. Krijg tot 50 procent van je verbouwfacturen terugbetaald via de nieuwe Mijn VerbouwPremie
  Livios

  Krijg tot 50 procent van je verbouwfac­tu­ren terugbe­taald via de nieuwe Mijn VerbouwPre­mie

  Vanaf 1 oktober 2022 kan je de Mijn VerbouwPremie aanvragen. Die nieuwe premie omvat verschillende oudere premies voor renovaties en energiebesparende ingrepen. Voor welke werken kan je de nieuwe Mijn VerbouwPremie precies aanvragen? Hoeveel krijg je terugbetaald? En hoe werkt het systeem precies? Bouwsite Livios.be zocht het uit. Energetisch renoveren blijft immers dé manier om je energieprijzen zoveel mogelijk te beperken.