REALITYCHECK. 'Love Island'-gezicht Lotte en het logo van 'Big Brother'.
Volledig scherm
REALITYCHECK. 'Love Island'-gezicht Lotte en het logo van 'Big Brother'. © SBS

REALITYCHECK. Een nieuwe liefde voor ‘Love Island’-deelneemster Lotte en er is ook heel wat ‘Big Brother’-nieuws

BV‘Temptation’, ‘Ex On The Beach’ of ‘Love Island’: het zijn pleasures waar wij ons helemaal niet guilty over voelen. En omdat wij u van hetzelfde verdenken, houden wij u elke vrijdag op de hoogte van het reilen en zeilen in de realitywereld. Nieuwe liefdes, ruzies of andere capriolen van (voormalige) tv-figuren: u komt het hier allemaal te weten.

0 reacties

 1. Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?
  Mijntelco

  Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?

  Als het van het BIPT afhangt, kunnen we straks kiezen welke modem we nemen wanneer we een nieuw internetabonnement afsluiten. De Belgische telecomregulator kondigde daar eind vorig jaar een ontwerpbesluit voor aan. Het zou betekenen dat je als klant niet langer verplicht bent om de modem van je internetprovider te gebruiken, maar je eigen apparaat kan aansluiten op het netwerk. Mijntelco.be zoekt uit of dat een goede verandering zou zijn.
 2. Stromae blijft concerten annuleren “omwille van medische redenen”, net als in 2015: “Even dacht ik dat ik gek werd”
  PREMIUM
  BV
  2

  Stromae blijft concerten annuleren “omwille van medische redenen”, net als in 2015: “Even dacht ik dat ik gek werd”

  Stromae (38) voelt zich niet ‘formidable’. De zanger moest de voorbije dagen maar liefst zes concerten van z'n Franse tournee annuleren. “Omwille van medische redenen”, communiceerde het management, maar meer uitleg kwam er niet. Fans maken zich dan ook zorgen om de gezondheidstoestand van hun muzikale held. Niet onterecht, want Paul Van Haver, zoals de artiest echt heet, was eerder al een lange periode out door een slechte reactie op antimalaria-medicatie en een zware burn-out. “Als m’n broer er toen niet was geweest, zat ik hier waarschijnlijk nu niet met jullie te praten.”
 1. ‘Grove’ comedians reageren op incident Theo Maassen: “De zaal is hier ook in fout”
  PREMIUM
  BV

  ‘Grove’ comedians reageren op incident Theo Maassen: “De zaal is hier ook in fout”

  “Ik doe mijn show niet voor een driejarige.” Afgelopen vrijdag zorgde cabaretier Theo Maassen voor een spraakmakend moment in de Arenberg. De Nederlander weigerde om op te treden met een peuter in de zaal, waarop de moeder - mét kind - uiteindelijk de voorstelling verliet. Een terechte vraag, of een brug te ver? Comedians Vincent Voeten en Gunter Lamoot brengen in hun shows ook humor die de grenzen van het fatsoen aftast. Zij hebben dan ook een uitgesproken mening over de hele situatie. “Je optreden aanpassen voor zo’n jong kind is een beetje zoals naar een seksshow kijken, waarbij de hoofdrolspelers hun kleren aanhouden.”
 2. Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1
  Gouden Formule 1
  9

  Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1

  De eerste twee GP’s van het nieuwe F1-seizoen zitten er intussen al even op. En zo ook de eerste speeldag van de Gouden Formule 1. Betekent dit dat jij te laat bent om jouw droomteam nog in te schrijven? Neen hoor, helemaal niet: ga aan de slag voor de volgende GP in Australië (en de rest van het seizoen) en scoor nog steeds prachtige prijzen.
 3. Guy T’Sjoen uit ‘Topdokters’ en partner verwelkomen zoon via draagmoederschap: “Hij was net iets te vroeg”
  BV

  Guy T’Sjoen uit ‘Topdokters’ en partner verwelko­men zoon via draagmoe­der­schap: “Hij was net iets te vroeg”

  Topdokter Guy T’Sjoen en zijn partner Milan Vansevenant hebben heuglijk nieuws. De twee werden de trotse ouders van een eerste zoontje, Maximiliaan. Hij kwam ter wereld via een draagmoeder. “Onze zoon is op 19 maart 2023 geboren in Los Angeles”, schrijft de endocrinoloog op Twitter. “Hij was net iets te vroeg, en kon dus duidelijk niet meer wachten om bij zijn twee papa’s te zijn.”