Vanessa Hoefkens wordt trainersvrouw.
Volledig scherm
PREMIUM
Vanessa Hoefkens wordt trainersvrouw. © Joost De Bock

PORTRET. Über-WAG Vanessa Hoefkens (47): ooit een weddenschap voor Carl Hoefkens, nu trainersvrouw bij Club Brugge

Met Carl Hoefkens (43) als nieuwe coach van Club Brugge krijgen ze er daar in één klap een vlammende trainersvrouw bij. Vanessa D’Hooghe (47): gewezen model, oer-WAG onder de voetbalvrouwen én lookalike van Pamela Anderson. Ze bleek destijds een weddenschap voor Carl, zo ééntje voor één nacht. Maar hij bleef en het koppel - dat twee kinderen kreeg - is intussen 21 jaar getrouwd. Ze liet zich ooit ontvallen: “Ik hou van grote borsten. Het zijn goede vrienden van mij. En van Carl.” Een portret.

 1. Zo moeder, zo dochter: Valentina wil net als mama Vanessa Hoefkens model worden. “Maar ze moet van mij eerst studeren”
  PREMIUM
  Showbizz

  Zo moeder, zo dochter: Valentina wil net als mama Vanessa Hoefkens model worden. “Maar ze moet van mij eerst studeren”

  Als je hen niet zou kennen, zou je bijna denken dat ze zussen zijn. Valentina, net veertien geworden, heeft dezelfde flair als haar mama Vanessa Hoefkens (44). De vrouw van Club Brugge-Talent Manager Carl Hoefkens - met wie ze ook zoon Milan heeft - is zo fier als een gieter op haar tienerdochter, die mikt op een modellencarrière. “Ze wil niet onderdoen voor influencers: make-up en mode zijn haar favoriete bezigheden”, zegt Vanessa. Al wil dat niet zeggen dat we Valentina overal zullen zien opduiken, want Hoefkens schermt haar goed af. “Als het over mijn dochter gaat, ben ik dubbel achterdochtig.”
 2. IN BEELD. Jamie-Lee Six en Francisco Schuster over hun toekomstplannen op première ‘Elvis’: “Het effect van ‘De Verraders’ is enorm”
  Play
  BV

  IN BEELD. Jamie-Lee Six en Francisco Schuster over hun toekomst­plan­nen op première ‘Elvis’: “Het effect van ‘De Verraders’ is enorm”

  Goed nieuws voor de vele fans van Elvis Presley: The King (of Rock and Roll) is terug .... op het witte doek. Vanavond vond in de White Cinema in Brussel de Belgische première plaats van ‘Elvis’, de langverwachte film over het leven en de muziek van de superster. En zelfs 45 jaar na zijn dood, is hij nog steeds ontzettend populair. Ook bij onze (jonge) BV’s.