Hanne Troonbeeckx en haar kersverse echtgenoot Steffen.
Volledig scherm
PREMIUM
Hanne Troonbeeckx en haar kersverse echtgenoot Steffen. © rv

Pas gehuwde Hanne Troonbeeckx leeft op wolkjes: “Maar om te slapen doe ik mijn trouwring uit”

BV“Wij maken echt nooit ruzie, wat dat betreft zijn we een saai koppel”, lacht Hanne Troonbeeckx (43). De voormalige VTM-presentatrice trouwde op Ibiza met haar grote liefde Steffen Brans (31). “Hij heeft mijn kleine kantjes vanaf dag één omarmd”, zegt ze in een uitgebreid interview aan ‘Primo’. De Limburgse vertelt ook over het romantische huwelijksaanzoek en de stormachtige huwelijksreis. “Plots moesten we naar een ander hotel.”

9 reacties

 • erik swaegers

  5 maanden geleden
  Ik ben 34 jaar getrouwd nog nooit mijn ring zelf uitgedaan . Bij mijn hart infarct heeft iemand dat voor mij gedaan want dan wist ik het niet meer. Nog altijd aan ook al zou mijn vrouw sterven en mijn kinderen weten dat zal ik die blijven dragen tot ik sterf.
 • Erik Audenaert

  5 maanden geleden
  Ik doe altijd mijn schoenen uit in bed .
 • Anneke Braem

  5 maanden geleden
  Wie slaapt er nu met zijn ringen aan even als de oorbellen, alles gaat uit
 • Anne Nonsia

  5 maanden geleden
  Trouwring uit om te slapen? Dat doet toch iedereen? Of niet? Je draagt toch ook geen slip of beha in bed? Dat is gewoon ongezond allemaal. Let the blood flow freely, toch minstens tijdens die paar uur. En je vermijdt sowieso beter alle metaal aan je lichaam tijdens de slaap want het verstoort de energiebanen enorm. Vooral rond keel/mond, hart/borst, navel, kruis en ook polsen en ruggengraat moet je metaalvrij zijn. Ringen is meer voor de bloedtoevoer en herstel van de huid dan voor energie.
 • Yvette Dekleermaeker

  5 maanden geleden
  Zou het 2 jaar duren ?
 1. Aangereden nadat je hard moest remmen door de laaghangende zon: wie is er dan aansprakelijk?
  Independer

  Aangereden nadat je hard moest remmen door de laaghangen­de zon: wie is er dan aansprake­lijk?

  Deze week mogen we flink wat zon verwachten. Dat doet deugd, maar het levert ook extra risico's op wanneer je de baan op moet. Immers, de zon hangt tijdens de winterperiode laag, wat de zichtbaarheid tijdens het autorijden serieus bemoeilijkt. Een kop-staartbotsing is dan snel gebeurd. Bepalen wie aansprakelijk is voor de schade kan dan moeilijk zijn. Independer.be zet daarom vier mogelijke botsingen - en hun gevolgen - op een rij.
 2. De kans op overstromingen voor je nieuwe woning correct inschatten? Deze nieuwe G- en P-scores helpen je op weg
  Livios

  De kans op overstro­min­gen voor je nieuwe woning correct inschatten? Deze nieuwe G- en P-scores helpen je op weg

  Wie vastgoed verkoopt of verhuurt, is verplicht om preciezere informatie te verstrekken over de overstromingsgevoeligheid van de woning. Die informatieplicht is er al tien jaar, maar werd in januari verstrengd. Het overstromingsrisico wordt voortaan opgesplitst in een G-score voor het gebouw en een P-score voor het perceel. Bouwsite Livios zocht uit wat er precies veranderd is.
 1. Noémi Wolfs strikt Clouseau als openingsact voor haar trouwfeest: “We zullen er staan”
  BV

  Noémi Wolfs strikt Clouseau als openings­act voor haar trouwfeest: “We zullen er staan”

  Noémie Wolfs (35) stapt binnenkort in het huwelijksbootje met Balthazar-bassist Simon Casier. Maar de bride to be heeft één ultieme droom. Dat Clouseau haar favoriete nummer ‘Nobelprijs’ zingt op haar trouwfeest. In het Radio 1-programma ‘Belpop helden’ grijpt de zangeres haar kans, waarna ze tot haar grote vreugde een enthousiaste Koen Wauters (55) aan de lijn krijgt. “Als er een kans is dat we er kunnen geraken, komen we met plezier zingen.”
 2. Andy Peelman (39) legt zijn geldzaken bloot: “Toen ik bij de politie werkte, reed ik al met een Maserati rond”
  PREMIUM

  Andy Peelman (39) legt zijn geldzaken bloot: “Toen ik bij de politie werkte, reed ik al met een Maserati rond”

  Andy Peelman (37), intussen één van ’s lands bekendste politiemannen, speurt vanaf vanavond mee naar wie er achter de pakken van The Masked Singer schuilen. In onze rubriek Centen en percenten liet hij een tweetal jaar geleden al in zijn portemonnee én zijn ziel kijken. “Zodra het mocht, ben ik als tiener in de horeca beginnen te werken. Mijn mama had het immers niet breed.”