Bruno Vanden Broecke
Volledig scherm
PREMIUM
Bruno Vanden Broecke © Joel Hoylaerts / Photonews

‘Out Of Office’-presentator Bruno Vanden Broecke kreeg bijna zélf een burn-out: “Mijn vrouw redde mij”

BV‘Out Of Office’ op VTM is zijn allereerste job als presentator, en daarmee treedt Bruno Vanden Broecke (48) ver buiten zijn comfortzone. En toch is hij de geknipte man. Want een burn-out voelen naderen, daar kent Bruno alles van. “’We gaan er echt iets aan moeten doen’, zei mijn vrouw”, vertelt hij aan ‘Dag Allemaal’.

4 reacties

 • Jess Degrauwe

  2 maanden geleden
  Chapeau Bruno dat men zoiets ook eens in beeld brengt. En zeg nooit mij zal dit niet gebeuren. Iedereen is breekbaar. Meestal gebeurt dit bij mensen waarbij men het niet verwacht. Als men vraagt: alles goed? Zeggen de meesten: ja, alles oké. Terwijl dit in hun binnenste niet zo is. Durf eerlijk te zijn en dit bespreekbaar te maken ipv alles te verbergen. En zeg niet zomaar tegen iemand: het zal wel overwaaien er zijn ergere dingen want zo simpel is het niet.
 • Ronald Van de Plas

  2 maanden geleden
  Oordeel nooit over iets dat je niet kent of zelf niet hebt meegemaakt!!
 • Wendy Geboers

  2 maanden geleden
  Top Bruno, soms als buitenstaander en gezonde mens onbegrijpelijk. Maar het is iets dat al sluipende op je af komt, zonder erom te vragen. Ook met jaren nog de gevolgen ervan. Mooi gebracht, super doet iedereen hopelijk nadenken, dat we allemaal breekbaar zijn.
 • Louis Wuyts

  2 maanden geleden
  Het Bruno, gefeliciteerd met je programma! Wij hebben het allemaal meegemaakt met iemand dierbaar. Hopelijk gaat het nu beter met deze mensen. Ook de entourage (zorgboerderij op kop)
 1. Gert Verheyen breekt in ‘Over de oceaan’ na pijnlijk bericht van zijn zoon: “Het schuldgevoel draag ik nog altijd mee”
  PREMIUM
  TV
  21

  Gert Verheyen breekt in ‘Over de oceaan’ na pijnlijk bericht van zijn zoon: “Het schuldge­voel draag ik nog altijd mee”

  Het is een Gert Verheyen (52) die we nog niet eerder zagen. Wanneer zijn drie zoons in ‘Over de oceaan’ vertellen dat hun papa sinds de scheiding weinig initiatief neemt om contact met hen te zoeken, kan de nuchtere voetbalanalist zijn tranen niet bedwingen. Wat volgt is een bijzonder open getuigenis over ‘de grootste mislukking uit zijn leven’. “Het moment dat ik hen vertelde dat ik wegging, vergeet ik nooit meer.”
 2. Q-dj Maureen Vanherberghen reageert na vuurincident op de Gouden K’s: “Ik heb geprobeerd om rustig te blijven”
  Play
  BV

  Q-dj Maureen Vanherberg­hen reageert na vuurinci­dent op de Gouden K’s: “Ik heb geprobeerd om rustig te blijven”

  Wie zaterdag naar het Gala van de Gouden K’s keek op televisie, schrok zich wellicht een hoedje. Q-dj Maureen Vanherberghen stak zichzelf namelijk per ongeluk in brand met een vlammenwerper toen ze samen met ‘de Helden’ een award ging uitreiken. “Het gaat goed”, vertelt ze aan Maarten en Dorothee. “Ik besef dat het er op tv heel heftig uitzag, maar dat was gelukkig niet het geval”, stelt Maureen gerust in bovenstaande video. “Enkel de haren die op mijn schouder lagen, waren verbrand.”