Kristof Ghyselinck
Volledig scherm
© Kristof Ghyselinck

Operatie Ann Van den Broeck met een week uitgesteld: “We nemen het zoals het komt”

BVNormaal gezien moest Ann Van den Broeck (46) donderdagochtend onder het mes, maar eenmaal aangekomen in het UZA kreeg de musicalactrice minder goed nieuws te horen. Ze had 38,3 graden koorts. De ingreep werd als gevolg met een week uitgesteld.

7 reacties

 • pierre samaey

  1 week geleden
  Veel moed, het beestje doet niet aan polituek of favoritisme. Het kan iedere seconde bij iedereen toeslaan en je leven volledig ongewenst herschikken. Veel moed en sterkte voor U en voor allen die dagelijks vechten tegen het beest en niet in de media vernoemd worsen maar met velen zijn. En het is goed dat men in de media hoort dat ook bekende koppen die ziekte kunnen krijgen.
 • Nancy Van Loo

  1 week geleden
  Moedige vrouw ben jij Ann ik wens je het allerbeste voor de komende periode en wens je nog 100 gezonde en gelukkige jaren toe 🤞🤞❤️
 • Gemmy Elbers

  1 week geleden
  Heel veel sterkte, mijn man ondergaat hetzelfde. Weet dat het zwaar is. 🍀
 • Anneke Soenen

  1 week geleden
  Neem er je tijd voor. Been there ,done that. Het komt goed
 • Greta Dendas

  1 week geleden
  Sterkte ann
 1. MEDIAWATCHERS “Al die Kampioenen-merchandise is de VRT onwaardig en de acteurs krijgen er peanuts voor”
  podcast
  3

  MEDIAWAT­CHERS “Al die Kampioenen-merchandi­se is de VRT onwaardig en de acteurs krijgen er peanuts voor”

  Ook deze week kijken onze Mediawatchers met een strenge maar rechtvaardige blik naar het medialandschap. Deze keer viel hen iets op dat niet op televisie te zien is: de Kampioenen-bouwdoos die nu te koop is. Los van de kwaliteit van de bouwdoos, vindt HLN-journalist Mark Coenegracht al die merchandise een openbare oproep onwaardig: “Het is gewoon een zeer gemakkelijke manier om snel wat geld te verdienen op kap van de acteurs”. Luister naar de hele aflevering van de HLN-podcast ‘De Mediawatchers’ hierboven.