SBS
Volledig scherm
PREMIUM
© SBS

Op zoek naar de roots van Ellen Verhulst: “Niet weten wat werken is? In onze brasserie klopte ze weken van 70 uur”

BVRelaxte uitstapjes naar Saint-Tropez, zorgeloze babbels in hun villa in Oostduinkerke... In ‘De Verhulstjes’ lijkt Ellen Callebout (44) volop te genieten van een gezapig leventje. Al weet de vrouw van Gert Verhulst (55) wel degelijk wat hard werken is: ze had vroeger een indrukwekkende carrière, die ze zeer bewust opgaf voor de liefde. Hoe zag haar leven er vroeger uit? En hoe liep ze haar man tegen het lijf? Dag Allemaal ging op zoek naar de roots van de vrouw achter Gert Verhulst. “Het eerste contact verliep aarzelend, maar na een tijdje kwam Gert steeds vaker langs.”

 1. Gert Verhulst: “Het zou raar zijn om over Plopsa te praten in ‘De tafel van vier’”

  Gert Verhulst: “Het zou raar zijn om over Plopsa te praten in ‘De tafel van vier’”

  Studio 100 schuift Steve Van den Kerkhof aan de kant als CEO van Plopsa, na getuigenissen over een toxische werkcultuur en grensoverschrijdend gedrag. Dat werd aangekondigd in een kort persbericht van Studio 100. Maar bijzonder uitgebreid reageren doet Studio 100-CEO Gert Verhulst niet, ook niet in zijn eigen talkshow. “Het zou raar zijn om over Plopsaland te praten in ‘De tafel van vier’”, vertelt hij in de podcast ‘De Mediawatchers’. Luister hierboven naar de volledige aflevering.
 2. Hoe gaat het nog met actrices Ann Ceurvels en Tania Poppe? "Het was alsof ik m'n kind letterlijk door m'n handen zag glippen"
  PREMIUM
  BV

  Hoe gaat het nog met actrices Ann Ceurvels en Tania Poppe? "Het was alsof ik m'n kind letterlijk door m'n handen zag glip­pen"

  Hun namen en gezichten doen waarschijnlijk nog wel een belletje rinkelen. Ann Ceurvels en Tania Poppe speelden mee in onder meer ‘Wittekerke’ en ‘Thuis’, maar gooiden hun carrière na twintig jaar doelbewust over een andere boeg. Ze lieten zich omscholen tot therapeuten, vertellen ze in een uniek dubbelgesprek. Waarom maakten ze die keuze? En zouden ze ooit nog terug willen acteren? “Twintig jaar lang hebben we de binnenkant van mensen geportretteerd.”