Olivier Deschacht in zijn sportsbar 'Vici'
Volledig scherm
PREMIUM
Olivier Deschacht in zijn sportsbar 'Vici' © Wannes Nimmegeers

Nieuwbakken cafébaas Olivier Deschacht ziet verval van ‘zijn’ Anderlecht met lede ogen aan: “Blij dat ik er niet meer rondloop”

BVHet voetballen heeft hij achter zich gelaten, maar sport blijft in het bloed zitten van Olivier Deschacht (41). De voormalige verdediger opende zo een eigen sportcafé en blijft actief om in vorm te blijven. “Ik ben een beetje ijdel”, geeft hij toe in ‘PRIMO’. Een gesprek over het leven na de topsport, er goed blijven uitzien en zijn twee geliefde kinderen. “Ik wil niet met een uitgezakt lichaam in de studio gaan zitten.”

 1. Hilde Van haesendonck duikt na ontslag weer even op in ‘Familie’: “Maar collega Ludo Hellinx was minder gewillig”
  PREMIUM
  BV

  Hilde Van haesendon­ck duikt na ontslag weer even op in ‘Familie’: “Maar collega Ludo Hellinx was minder gewillig”

  In 2022 werd ze ontslagen bij ‘Familie’, maar nu verschijnt Hilde van haesendonck opnieuw als Jenny in de soap. Deze week is ze te gast op het trouwfeest van Benny en Samira. “Ik was zo blij”, zegt Hilde. In ‘Dag Allemaal’ vertelt de actrice openhartig over het ontslag bij ‘Familie’, haar zoon, sterrenchef Seppe Nobels, en haar zeventigste verjaardag die dichterbij komt. “We zijn onze euthanasiepapieren al in orde aan het brengen.”
 2. De populairste elektrische bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professioneel gebruik
  Jobat

  De populair­ste elektri­sche bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professio­neel gebruik

  Het loon op een fiscaal aantrekkelijke manier spekken gebeurt met extralegale voordelen, zoals maaltijdcheques, een groepsverzekering of een hospitalisatieverzekering. In dat rijtje hoort uiteraard ook de bedrijfswagen thuis. Welke elektrische modellen krijgen daarbij de voorkeur? En hoe zit het precies met de kostenverdeling tussen werkgever en werknemer? Jobat.be biedt een overzicht.
 1. Christoff doorbreekt stilte na breuk met manager en ex-schoonbroer: “Hoe meer ik zong, hoe meer zíj verdienden”
  PREMIUM
  BV

  Christoff doorbreekt stilte na breuk met manager en ex-schoon­broer: “Hoe meer ik zong, hoe meer zíj verdienden”

  “Ik voelde me uitgeperst. Ik besefte: ik moet mezelf redden.” Eindelijk doorbreekt Christoff (46) het stilzwijgen na de breuk met zijn manager vorig jaar, waarna zus Lindsay (44) zijn nieuwe boekingsagent werd. In ‘Dag Allemaal’ vertellen de twee nu voor het eerst over de zware werkdruk onder zijn oude management, over samenwerken als broer en zus, de gevolgen voor Lindsays eigen zangcarrière en de situatie met Ritchie, de ex van de Vlaamse zanger. “Onze relatiestatus? Ik zou zeggen: ‘It’s complicated.’”
 2. Gina Brondeel van X-Session trots op haar succesvolle gezin: “Mijn zoon werkte al voor Steven Spielberg”
  PREMIUM
  BV

  Gina Brondeel van X-Session trots op haar succesvol­le gezin: “Mijn zoon werkte al voor Steven Spielberg”

  Twintig jaar geleden maakte Gina Brondeel (52) samen met Gene Thomas (50) de podia onveilig als X-Session. Vandaag stoomt de zangeres zich klaar voor een nieuwe uitdaging: ze heeft een rol te pakken in de nieuwe musical ‘Pocahontas’. “Ik kan dan ook zingen, dansen en acteren”, vertelt ze in Story. Ook Gina’s man en kinderen zijn trouwens actief in de showbizzwereld. Een gesprek over de ambities van de familie, de band met Gene en kansen op basis van huidskleur. “‘Trop typée’, klonk het bij een van de grote modellenbureaus toen ze door mijn portfolio gingen.”
 3. Freya Van den Bossche kreeg haatberichten op relatie met vriendin
  BV

  Freya Van den Bossche kreeg haatberich­ten op relatie met vriendin

  Freya Van den Bossche verscheen onlangs met haar huidige partner Eva op de rode loper van ‘Film Fest Gent’. En hierop kwam heel wat reactie, vertelt ze in ‘De Tafel van Vier’. “Op straat en in rechtstreekse berichten kreeg ik veel lieve berichten, maar er kwam ook wel wat haatmail", zegt ze. Daar reageert ze dan ook op. “Als je zo’n dingen wil sturen, moet je tegen een antwoord kunnen ook. En het is dan ook gestopt.”