Niels geeft ons een rondleiding in zijn padelclub.
Volledig scherm
PREMIUM
Niels geeft ons een rondleiding in zijn padelclub. © Tessa Kraan - Fotomontage HLN

Niels Destadsbader geeft exclusieve rondleiding in zijn padelclub: “Wie hier balletje slaat, wil niet meer naar huis”

BVKriebels als bij zijn eerste Sportpaleis en een gezonde portie stress. Vandaag tikken er de eerste ballen, maar wij mochten gisteren al even langs bij Viva Padel, het nieuwe sportparadijs van Niels Destadsbader in Berlaar. “Corona heeft voor veel leed gezorgd, maar anders was dit er nooit geweest.”

19 reacties

 • gaston bergmans

  1 maand geleden
  meneer krijgt nog eens gratis reclame ook , die padelclubs zijn een vergif aan het worden voor mens en dier en natuur, dat laatste ongebouwd stukje groen moet er ook maar aan geloven , de luxe van sommigen kent geen grenzen , breek alles maar af en doe alles maar kapot want niels destadsbader is in aantocht die leeft letterlijk van lawaai is een levende geluidshinder
 • Fran�ois De Moor

  2 maanden geleden
  En dat met belastingsgeld.
 • Rogé Brouwers

  2 maanden geleden
  Hype weldra voorbij en dan dan Clysters achterna.
 • Elizabeth Deweerdt

  2 maanden geleden
  Respect wel, met zo'n bescheiden talent mensen kunnen overtuigen om hem zoveel geld te geven. Uiteraard is er afgunst, maar je moet het zelf maar doen: jongens zoals Niels zijn er 11 in een dozijn, maar hij is wel diegene die enorm veel geluk heeft gehad!
 • Kristien Foubert

  2 maanden geleden
  Al dit dit vertoon van grote luxe moet dat echt in de krant ? Dat is nog eens gratis publiciteit, discriminerend voor andere zelfstandigen
 1. Riadh Bahri: "Ik heb me doodgeërgerd aan de berichtgeving rond de apenpokken"
  Play
  BV
  4

  Riadh Bahri: "Ik heb me doodgeër­gerd aan de berichtge­ving rond de apenpokken"

  Vanaf vandaag start de grote Pride parade in Antwerpen. Hierin kunnen mensen meelopen om aandacht te vragen voor gelijke rechten en kansen voor de LGBTQIA+-gemeenschap. Hoewel dit gegeven steeds meer ingeburgerd lijkt te zijn, steken toch nieuwe vormen van discriminatie de kop op omwille van het apenpokkenvirus. Showbits sprak met twee BV’s die openlijk uitkomen voor hun geaardheid en vroeg hen naar de relevantie van de pride dit jaar.