Nathalie Meskens in 'Beste kijkers'.
Volledig scherm
PREMIUM
Nathalie Meskens in 'Beste kijkers'. © DPG Media

Nathalie Meskens ging na haar scheiding in therapie: “Ik besefte dat het leven niet alleen om werken draait”

BVWe zien Nathalie Meskens (40) elke week op het scherm als presentatrice van VTM’s ‘Beste kijkers’, maar dat is maar een fractie van haar planning. Acteren, zingen, ondernemen… En uiteraard is er ook haar gezin; Meskens is intussen mama van twee. Toch vond ze tussendoor nog de tijd voor een gesprek met Primo over de periode na haar scheiding, leren ‘nee’ zeggen en het moederschap. “Ik ben op mijn veertiende naar Parijs getrokken, om te zingen op straat. Ik zou het de mijne niet toelaten.”

7 reacties

 • Eric De Baeremaeker

  4 maanden geleden
  Als je van u hobby u beroep kunt maken moet je niet klagen . Je bent graag veel op TV , dus , wat is het probleem dan ?
 • Martine Leemans

  4 maanden geleden
  Vriendelijke meid maar ik zie haar niet graag bezig op tv.
 • peter callebaut

  4 maanden geleden
  Welkom tot het gewone leven, er zijn zo heeeel veel mensen die hard moeten werken en kinderen hebben en zware afbetalingen. Maar die worden niet geintervieuwd.
 • Michael De Brauwer

  4 maanden geleden
  Je zou er compassie van krijgen,zo "hard" werken zeg,amai. Ik ben blij dat ik arbeider in de olie-industrie ben,is een luilekkerleven in vergelijking...
 • Johan Vervaeck

  4 maanden geleden
  Inderdaad Liesbet. In therapie gaan betekent dat men je helpt om het over een andere boeg te gooien. Anders heeft het allemaal geen zin. Teveel op het scherm willen komen is vergif.
 1. ‘Temptation’ Megan en Dennis reageren op verloving vanuit Dubai: “Het is heel snel gegaan”
  BV

  ‘Temptation’ Megan en Dennis reageren op verloving vanuit Dubai: “Het is heel snel gegaan”

  Gisteren raakte het heuglijke nieuws bekend dat ‘Temptation’ Megan Desaever en haar Nederlandse vriend Dennis Roos zich hebben verloofd. Een verrassing van jewelste, want Megan en Dennis vormen amper vijf weken een paar. Maar dat kan hun geluk niet stoppen. Vanuit Dubai reageren ze tijdens ‘Play Café’ enthousiast op hun verloving: “We willen vertellen dat het nieuws klopt. Het is heel snel gegaan. Maar we zijn heel gelukkig samen.” Bovendien kondigt Dennis ook aan dat er meer content zal verschijnen over hun verloving. Daarover meer in bovenstaande video.
 2. “Ik heb een paar weken met concrete plannen rondgelopen”: Guy Swinnen openhartig over diepe depressie
  PREMIUM
  BV

  “Ik heb een paar weken met concrete plannen rondgelo­pen”: Guy Swinnen openhartig over diepe depressie

  “Ik moest helemaal terug opnieuw beginnen.” Guy Swinnen (62) was jarenlang frontman van de Belgische rockgroep The Scabs. Maar toen de band in 1997 uit elkaar ging als het gevolg muzikale verschillen, drugsproblematiek en de druk van een nieuwe generatie, verdween de grond onder Guys voeten. In ‘De laatste 100 dagen' vertelt hij aan Luk Alloo over die donkere periode: “Ik heb in die periode zeer onverantwoorde dingen gedaan. En mijn kinderen wisten van niets.”
 1. Vuurdoop voor kersverse radiostem Kim Van Oncen zit erop: “Als het al eens misloopt, hoop ik dat de mensen ons dat vergeven”
  BV
  13

  Vuurdoop voor kersverse radiostem Kim Van Oncen zit erop: “Als het al eens misloopt, hoop ik dat de mensen ons dat vergeven”

  De kop is eraf. Peter Van de Veire en Kim Van Oncen wensten Vlaanderen maandag voor het eerst een ‘Goeiemorgen Morgen’ op Radio2. Daarmee lijkt de agenda van Kim dubbel en dik gevuld. Acteren, een supermarkt runnen, de ochtendshow én mama zijn van twee kinderen: ze houdt heel wat ballen in de lucht. Toch spreekt ze van vrijheid en een ontspannen gevoel. Zo beleefde ze haar eerste week als radiopresentatrice. “Ik heb niet het gevoel dat ik veel harder moet werken dan een gemiddelde werkende Vlaming.”
 2. Is ‘Temptation’ Megan niet ‘koekerond’, maar een fiscaal genie? “Ze heeft het zéér slim gespeeld”
  PREMIUM
  Showbizz

  Is ‘Temptation’ Megan niet ‘koekerond’, maar een fiscaal genie? “Ze heeft het zéér slim gespeeld”

  Volgens fiscaal advocaat Philippe Renier heeft ‘Temptation’ Megan (22) het zéér slim gespeeld. Hij noemt haar zelfs een “fiscaal genie”. Hoezo slim? Megan gaf toch openlijk toe dat ze belastingen ontdook en ze werd vorige week uit haar bed gelicht in een onderzoek naar belastingsfraude? Renier analyseert de zaak voor ons en komt tot een opmerkelijke conclusie: “De belastingdienst zal geen euro meer terugzien van haar.”
 3. Dit zijn de nieuwe toptelefoons van Samsung en zoveel kosten ze
  22

  Dit zijn de nieuwe toptele­foons van Samsung en zoveel kosten ze

  Samsung heeft vanavond zijn nieuwe toptelefoons voorgesteld: de Samsung Galaxy S23, de S23+ en de S23 Ultra. De smartphones zullen meer kosten dan de voorgangers van vorig jaar. De prijssprong is niet zo fors als bij Apple vorige herfst, maar er komt toch zo’n twaalf procent bij voor de belangrijkste telefoons uit de reeks. Dit jaar springen daarnaast de camera van 200 megapixels bij de S23 Ultra en de keuze voor een processor van Qualcomm in het oog. Samsung stelde ook vijf nieuwe laptops voor.
 4. “Ik hoef jouw f*cking excuses niet te horen”: trailer tweede seizoen ‘Hacked’ gelost
  TV

  “Ik hoef jouw f*cking excuses niet te horen”: trailer tweede seizoen ‘Hacked’ gelost

  Goed nieuws voor de fans van de bekroonde jongerenreeks ‘Hacked’, want het tweede seizoen is in aantocht. In de eerste tien afleveringen maakte de kijker kennis met de drie hechte vrienden Nilou (Alicia Andries), Malick (Misha van der Werf) en Adanne (Helena Tengan), die gechanteerd en geteisterd werden door een genadeloze hacker. Maar nu is het tijd voor de andere kant van het verhaal. De fans komen eindelijk wat meer te weten over de hacker zélf.