Natalia
Volledig scherm
PREMIUM
Natalia © DPG Media

Natalia zoekt evenwicht tussen moederschap en optreden: “Na de eerste repetitie was ik even in paniek”

BVHet was lange tijd relatief stil rond Natalia (41). De zangeres zette twee kinderen op de wereld en genoot van een lange vakantie op Barbados. Maar nu is ze weer helemaal klaar om weer in de schijnwerpers te gaan staan. Al is dat na zo’n lange tijd wel even wennen, geeft ze toe in ‘Story’. “Ik ben superwoman niet.” Een gesprek over borstvoedingsperikelen, haar twee “koters” en de fysieke en mentale tol van mama zijn. “Ik moet op een podium staan om nadien thuis een goede moeder te zijn.”

4 reacties

 • Hilde Weymeersch

  5 maanden geleden
  Die denkt zeker dat andere moeders het zo gemakkelijk hebben. Waarom willen die mensen altijd in de belangstelling staan. Dat weet je toch dat 2 kleine kinderen veel werk met zich meebrengt. En ik denk niet als je op een podium gestaan hebt dat je nog veel tijd en zin hebt om met je kroost om te gaan.
 • Martine Mommen

  5 maanden geleden
  Iedere moeder moet evenwicht zoeken!
 • Annemarie Gerlo

  5 maanden geleden
  Iedere moeder moet het evenwicht vinden Zij is dan nog overdag thuis,als je alle artikelen leest over haar is het precies de superwoman
 • René Van Havere

  5 maanden geleden
  Hopelijk brengt ze voor de fans na meer dan 4 jaar wachten nog eens nieuwe muziek @, en komt er nog eens een top - affiche met een wervelende show in het Sportpaleis. Verder , proficiat met het moederschap.