Natalia
Volledig scherm
Natalia © Filip Vanden Berghe

Natalia brengt morgen een ode aan Olivia Newton-John bij ‘Zomerhit’ met ‘Hopelessly devoted to you’

BVHet overlijden van Olivia Newton-John doet Natalia (41) in haar archief duiken. 24 jaar geleden kroop de zangeres in de studio, als verjaardagscadeautje van haar vader. Ze zong er ‘Hopelessly devoted to you’ in, een nummer dat ze donderdag weer naar boven haalt bij ‘Zomerhit’.

1 reactie

 • Eddy Verachtert

  2 maanden geleden
  Daar zitten we nu echt niet op te wachten
 1. ‘Kampioenen’-acteurs blij dat geschrapte afleveringen weer online komen: “Het ging om een aantal van onze beste afleveringen”
  TV
  24

  ‘Kampioenen’-ac­teurs blij dat geschrapte afleverin­gen weer online komen: “Het ging om een aantal van onze beste afleverin­gen”

  Na alle kritiek rond de geschrapte ‘F.C. De Kampioenen’-afleveringen raakte op maandag bekend dat de VRT haar beleid heeft aangepast. Als gevolg zullen de afleveringen in kwestie weer te zien zijn via het streamingplatform VRT Max. Acteurs uit de reeks reageren alvast opgetogen op de beslissing van de openbare omroep. “Geen enkele persoon tegengekomen die hun beslissing begreep.”
 2. Elke Clijsters verdacht stil over liefdesleven én blijft zus Kim nu definitief in de VS? “Alvast een gemis op familiefeestjes”
  Play
  3

  Elke Clijsters over liefdesle­ven én blijft zus Kim nu definitief in de VS? “Alvast een gemis op familie­feest­jes”

  Ex-tennisster Elke Clijsters is goed op weg om de finale van ‘BV Darts’ te halen. De kans dat haar zus Kim Clijsters haar komt aanmoedigen is wel bijzonder klein, nu de voormalige nummer 1 van de wereld in de VS woont. Of dat definitief is, weet Elke niet. “Maar ik mis haar wel enorm, zeker tijdens familiefeestjes”, bekent ze aan Jarne. Over haar liefdesleven doet de ex-’Bachelorette’ mysterieuzer. Bekijk het in een nieuwe Showbits.